Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łuczniczka944

Czy skończyć tą znajomość?

Polecane posty

Gość Łuczniczka944

Witam :) Piszę tutaj gdyż chcę otrzymać jakąś poradę. Poznałam faceta, spotykaliśmy się. Niestety dzieli nas spora odległość bo aż 300 km. Mimo to, widywaliśmy się w miarę często z reguły to ja przyjeżdżałam do niego. Nie oczekiwałam od niego żadnych deklaracji, czekałam na to, że może on pociągnie temat naszej relacji. Nie wiem co dalej robić, wydaje mi się, że on tę znajomość traktuj***ardziej jako zabawę, coś niezobowiązującego. Natomiast ja kompletnie nie nadaję się do takiego układu. Ostatnio jak się widzieliśmy zaczął mi mówić, ze jestem dobrą dziewczyną, aż za dobrą i nie powinnam taka być bo takie osoby najbardziej "dostają po d***e od życia". Później zaczął mówić dlaczego ja się z nim widuję i sam tego nie rozumie. Do końca pobytu u niego byłam smutna. W drodze powrotnej postanowiłam, że zerwę tą znajomość dlatego, że będę tylko cierpieć i postanowiłam, że nie będę się do niego odzywać. Niestety on cały czas miesza mi w głowie. Raz pisze, że tęskni za mną, że jestem super kobietą i w ogóle a z drugiej mówi mi takie rzeczy. Jak myślicie, co mam mu teraz powiedzieć, żeby się jakoś określił albo zrywamy naszą znajomość? Szczerze mówiąc strasznie go polubiłam, może nawet coś poczułam. Będę strasznie tęsknić za nim .Co zrobilibyście na moim miejscu??

Gość gość
pewnie ma już inna znajdz kogos z okolic