Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samosia190

wlosy

Polecane posty

Witam :) mam pytanie kobietki? Czy macie sprawdzone szampony na przetluszczanie sie wlosow? Mam czasem problem z nimi ;/ Juz nie wiem jakiego szamponu uzyc czy do wlosow farbowanych blond czy tylko do przetluszczajacych sie? Czasami wypadaja. Hmm jakies sprawdzone szampony odzywki do wlosow;) jesli macie takie to prosze napiszcie :)

Gość gość
Mi sie przetluszczaly jak mylam szamponami z slsami do wlosow przetluszczajacych sie. Po zamianie na lagodniejsze do wlosow normalnych problem zniknal.

Gość gość
Uwazaj na szampony z niektorymi ( sa rozne rodzaje) silikonami. Daja efekt na poczatku, a potem wlosy sie przetluszczaja. U mnie tak bylo jak stosowalam szampon loreala z drogeri. Moze pomoc tez czesta zmiana szamponow, bo glowa sie nie przyzwyczaja. Ja mam dlugie, proste wlosy, dosc cienkie i od kilku miesiecy stosuje tylko produkty do pielegnacji od fryzjera. Mam swoj ulubiony szampon, odzywke ktora stosuje raz na tydzien oraz spray na wilgotnosc wlosow i objetosc. Caly zestaw starcza mi na dlugo. I naprawde widac roznice!!!! Wlosy sa puszyste i lsniace nawet na drugi dzien, a kiedys mylam wlosy codzinnie i juz po kilku godzinach oklaply, a na drugi dzien wisialy mi tluste straki.

Gość Tak tak wiem jednak lepiej zainwestować w szampon prosto od fryzjera, i tak zrobię. A mozna wiedzieć jaka firma? :) Kiedyś kiedyś miałam szampony z Matrixa i starczały na pół roku! a myłam włosy 3 razy czasami 4 razy w tygodniu więc to prawda starczaja na dłużej. :) dziekuje za odpowiedź.