Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lanie kapciem

Polecane posty

Gość gość

Czy dostałaś lanie kapciem.

Gość gość
ja dostałam tydzień temu po wywadówce a mam już 16 lat :(

Gość gość
a opisz to lanie,sama się wystawiłaś tyłek do bicia,w ogóle napisz coś o swoich laniach

Gość gość
16 latko a sama się wypięłaś do bicia

Gość gosciowkakrak
najbardziej traumatyczne przezycie. jak mialam 16 lato to postawilam sie ojcu i juz nigdy wiecej mnie nie uderzyl.

Gość gość
Ja też dostawałam lanie kapciem od mamy, od taty paskiem. Tak do 14tego roku życia. Raz dostałam od mamy w twarz, za papierosy w wieku 12 lat. Nie mam traumy ani żalu do rodziców. Bezstresowe wychowanie jest gorsze.

Gość gość
Tak ale miałam do wyboru albo zakaz internetu, wyjść i telefonu albo lanie :(

Gość gość
a na czym się położyłaś do lania

Gość gość
stary wstretny zboczuchu nie nagabuj pedofilu dzieci :o

Gość gość
na łużku leżałam

Gość gość
Do tej biednej dziewczyny co dostała, nie odpisuj więcej temu staremu zbokowi!

Gość gość
Ja często dostawalam kapciem ale i nie tylko... MOJE TYPOWE LANIE PO WYWIADOWCE: Najpierw moja mama zwija koldre w kostke kladzie na niej ok. 5 poduszek. Potem kladzie na stoliku kapec, klapek smycz pas od sukienki i bardzo gruby skorzany wojskowy pas Potem karze mi pójść do pokoju rozebrac sie do naga i położyć na poduszkach Potem przychodzi do pokoju najpierw glaszcze i laskocze moj tylek druga reka chwytając kapcia i plask!!! 20 razy potem pyta czy juz dosc a ja zawsze odpowiadam ze tak ale ona dalej i klapkiem kolejne 20. Widzi moja gola dupę całą czerwoną i posiniaczoną bierze smycz i dawaj 20. Pozniej paskiem od sukienki 20 z wielka moca czyli łącznie 80 ale potem daje mi jeszcze z calej pety 70 wojskowym i łącznie dostaję 150 pasow!!! Czy ktoś się domyśla skad mam wojskowy pas? Poszlam z mamą do sklepu i powiedziala ze dostane lanie jesli nie opisze dokładnie sklepikarzowi jak dostaję lanie na czym i ze chce od niego pas ktorym dostane na gołe pośladki gruby zeby strasznie bolalo zeby slad sie dlugo trzymal. Pan poprosil mame zeby jutro przyszla odebrac. Jak kolejnego dnia mama go odebrala przygotowala wszystko do lania i dala mi sto z calej siły tym pasem i kolejnego dnia kazala mi isc podziekowac pokazac temu panu moje pośladki i powiedziec nadal ze sciagnietymi majtkami ze dostalam na nagutkie sto i ze jeszcze raz bardzo dziekuje bo mi sie ptzydalo i od tamtego czasu po kazdym lani muszę iść do tego pana i pokazywac goly tyłek serdecznie dziekowac za ten pas i prosic go zeby dal mi jeszcze z calej siły 50 zebysmy dociagneli do 200. On mnie wtedy zabiera do schowka kladzie na taborecie wyciaga ze spodni pas taki sam jaki mama u niego kupiła i daje mi wpierdol 50 razy a potem z gołymi pośladkami mam wyjść ze schowka i pokazac tylek mamie. Szczerze wam tego nie życzę...

Gość gość
Przed chwilą prosiłam Pana w sklepie o lanie i zauważyłam że moja mama płaci temu panu za oglądanie moich gołych pośladków i ładnie ich do czerwieni... To naruszenie mojej intymności psychicznej... Piszcie jeśli wy też macie takie problemy...

Gość gość
Jakby co to nie ładnie ich do czerwieni tylko lanie ich do czerwieni...