Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królewna Śmieszkaa

"Pepe i spółka znowu na tropie" książka dla małych detektywów:)

Polecane posty

Gość Królewna Śmieszkaa

Na wolny czas polecam Wam i Waszym pociechom nową książkę autora "Jaśków". "Pepe i spółka znowu na tropie" to zbiór detektywistycznych opowiadań inspirowany przygodami Mikołajka. Ja już od dzieciństwa uwielbiam Mikołajka, dlatego Pepe i jego przyjaciele od razu zyskali moją sympatię, zresztą mój syn też od razu ich polubił:) Książka napisana jest fajnym językiem. Czyta się bardzo przyjemnie i z coraz to większym apetytem na więcej:) Tutaj nikomu nie grodzi nuda. Do tego świetne poczucie humoru :) Całość gwarantuje przednią zabawę:)

Gość gość
Zgadzam się z opinią - "Pepe i spółka znowu na tropie" polecam każdemu. Już od pierwszych stron niesamowicie mnie wciągnęła, akcja książki jest wartka i wciągająca. Czytelnik bardzo chce odkryć wszystkie tajemnice razem z młodą grupą detektywów. Od razu spodobało mi się zarówno wydanie, jak i świetne ilustracje. Gorąco polecam!

Gość Rosa787
Ja też uważam, że ta książeczka jest super! Uwielbiam przygody Matyldy, Pepe i Remiego,. Fajnie napisane, ciekawe przygody. Doskonałe dla dzieciaków :)

Gość Pusia009
Jak można nie lubić książki Pepe i spółka znów na tropie? Przecież autor "Jasków" nie może napisać złej książki! Ta jak i poprzednia sa super!