Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj widziałam świetnie ubranego mężczyznę.

Polecane posty

Gość gość

Podeszłam i go skomplementowałam a moja koleżanka potem do mnie z pytaniem, jak się nie wstydziłam i że on pewnie pomyślał, że go podrywam haha. Już niech nie przesadza, że jak komuś powiem coś miłego (szczerze) to to oznacza, że chcę się umowić na randkę! Błagam:P

Gość gość
ha ha fajnie czemu nie. Jak ja bym była facetem to bym się cieszyła, że jakiejś lasce się mój strój podoba! ;-) Miło z twojej strony i tyle ;-)

Gość gość
Tak mi się wydaje, że miło usłyszeć komplement. Przecież komplementowanie nie oznacza chęci zaciągnięcia kogoś do łóżka!!! W ogóle jak można takie coś skojarzyć z podrywem, normalnie wytrzeszczyłam oczy gdy moja koleżanka mi to zasugerowała:P

Gość gość
No i co to miało być? Przejaw klasy? Kobieta raz ze nie powinna takich rzeczy mówić facetowi bo wychodzi na latwa zdzire, dwa ze na wyglad zewnętrzny dobrze wychowany człowiek nie zwraca uwagi.

Gość gość
Daruj sobie kochana:) Zwykły komplement, mi też nieraz ludzie mówią, że ładnie wyglądam.

Gość gość
Co za hujowy komplementarne nic nie znaczący. Tak komplementuja się ludzie z niższych sfer.

Gość gość
Ładnie wygladasz -inaczej mówiąc - ostatnio wygladales hujowo, dlatego właśnie plebs rozmawia takim jezykiem

Gość gość
20;12 - moja droga Twój język też nie pokazuje, że reprezentujesz klasę wyższą:P Powiedziałam mu, ze ma świetne wyczucie stylu i zauważam inspirowanie się niewymuszonym stylem ryana goslinga:P Odpowiedział, że bingo!!!

Gość gość
Klasa wyższa może klac w celu nadania wypowiedzi większej emfazy. Nie widzę tu nic nie stosownego. Plebs właśnie zdradza się zachowaniem, chamstwem wyczuwalnym tylko dla szlachetnie urodzonych

Gość gość
Jeśli dobrze wyglądał, to zapewne to był pedał, więc nie ma sensu, abyś go podrywała.