Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościca

Co wy wszyscy macie z tymi dzierganymi kocykami

Polecane posty

Gość gościca

Gdzie nie spojrzę wszyscy kocyki jak nie zrobione szydełkiem to na drutach :o tak jakby nie było normalnych kocyków tylko rękodzielo :o ogarnijcie się trochę głupie szpanerskie baby podążające za modą :o

Gość gość
jaka moda mi moja szefowa obiecała , ze udzierga kocyk albo jakis sweterek dla maleństwa :classic_cool:

Gość LaDy MaMa
A co ci to przeszkadza? Lubią to mają. Jak ty nie lubisz to nie miej. Niektóre po prostu lubią robić na drutach

Gość gościca
Nie mówię o udzierganych własnoręcznie lub od znajomej, tylko o kosztownych kocykach kupowanych np. na Allegro nawet po dwieście złotych :o Dwie stówy za głupi kocyk!

Gość gość
Nie jamraj tylko sobie udziergaj

Gość gościca
Pewnie, już lecę :D nie podobają mi się te cuda rękodzielnicze.

Gość gość
Wełna jest droższa niż wszechobecny akryl! Dlatego te kocyki są drogie - bo oddychają...

Gość gość
Ja szaleje na punkcie kocykow i innych akcesoriów z LaMillou no i co?tam tez drogie wszystko kocyk malutki 159 zl kosztuje no i ceny wzwyż:)uwielbiam stamtąd rzeczy wiec kupuje a co zabronisz mi?mam cale wyposażenie dla dziecka z tej firmy :) Dla swojego dziecka kupie wszystko jesli mi się podoba,stać mnie to kupuję :D proste :)

Gość gość
LaMillou :o fuj jakie to wszystki pstre :o

Gość gość
La Miller też uwielbiam. A dziergane bo chcą tak jak Księżna; )

Gość gość
zazdrosna ? Mojej córce prababcia dzierga od jej urodzenia. Kocyki, sweterki, czapki i skarpetki mała dostaje co raz. I skąd ludzie mają to wiedzieć? Pewnie myślą jak Ty 'głupia setki wydaje na kocyki', a moja córcia ma od babci.

Gość Lilennia
A ja bardzo żałuję, że będę miałą chłopca bo jakoś nie pasują mi do chłopca dziergane gadżety, a nakupiłabym ich pełno gdyby miała być dziewczynka.

Gość gościca
Nic nie mam do LaMillou :) nie chodzi mi o cenę tylko o tą modę na rękodzieło, własnie chyba od księżnej to przywędrowało :o

Gość gość
ja zaczęłam dziergać na szydełku jak byłam w ciąży. Teraz robię dla córeczki maskotki, kocyki, sukienki, buciki, sweterki. To jest fajne hobby. Nie obchodzi mnie co sobie inni pomyślą. Teraz mam w planach zrobienie zabawek na choinkę.

Gość gość
Przecież LaMillou to nie rękodzieło, tylko seryjna produkcja. Ja też nie mam nic dzierganego, bo jakoś nie wyobrażam sobie, żeby wełniane swetry, czy skarpety były wygodne, a ja wolę dziecko ubrać wygodnie, niż stylowo.

Gość gość
Widać jak niektóre czytają uważnie :) autorce nie chodzi o własnoręcznie wykonywane przez was kocyki i inne akcesoria tylko o kupowane za sporą kasę, bo taka moda !

Gość gość
do drutów czy szydełka jest nie tylko wełna, która gryzie. Teraz są włóczki mięciutkie akrylowe, są nawet specjalne na wyroby dla dzieci. Są mięciutkie nici, a rzeczy z nich zrobione są naprawdę milutkie.

Gość gość
tak naprawdę jak rzecz jest fajnie zrobiona to ktoś z boku się nie skuma czy zrobione własnoręcznie, czy kupione. A wy oceniacie od razu

Gość gość
Bo sa ludzie ktorym nie ma kto wydzizrgac wiec kupuja. Lepszy dzizrgany welniany niz pladtikowy.

Gość gość
Autorko napisze to tak. Gowno cie obchodzi gdzie i za ile co kupuje dopoki kasa plynie z mojego portfela a nie z twojego. Ja nie zagladam do twojego wozka czy torebki i nie komentuje najtanszegi szitu ktory masz na sobie ty albo twoje dziecko, wiejska prostaczko.