Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladaliscie uwagę

Polecane posty

Gość gość
nie oglądałam. a o czym był dzisiejszy odcinek???

Gość gość
O mamusi kochanej która miała ponad 5 promili alkoholu i w ciąży była, z dziecka nie wiele zostało wiadomo, część główki jeszcze w niej był, reszta w domu wyszła. Co się działo w tym domu to nie jest wyobrażalne dla normalnego człowieka.

Gość gość
w Pl codziennie taki przypadki :o dzis w wiadomościach było tez o ciężarnej ktora naćpala sie amfetamina, dziecko walczy o zycie

Gość gość
Czytałam o tym, ale bez szczegółów. Dobrze, ze nie widziałam programu.

Gość gość
chetni do dystrybucji prochow w szeregu wystap.. to poklosie waszego pedu do latwego zarobku

Gość gość
Tak, tak matkę w Krakowie też ratują po amfetaminie i innych środkach odurzających, dziecko walczy oby wywalczyło.

Gość gość
mnie to zastanawia jedno, prosta baba jestem i nie rozumiem-ta gigantyczna ilość alko we krwi sprawiła, że ciało tego dzieciątka rozpadło się na kawałki? czy co oni mu zrobili :(

Gość gość
co? Mozesz jeszcze raz po polsku napisac? Nie da sie zrozumiec

Gość gość
Podejrzewają ze konkubent mógł ciągnąc mocno to dziecko by wyjąc, też mowa była o nożyczkach ale jeszcze nie doszli dokładnie do tego co się stało, czy tylko pępowinę nimi przecinał itd. trzeba dokładnej sekcji. On się przyznał.

Gość gość
Ona przyszła w końcu do spirala z krwawieniem i myśleli ze to poronienie a tam była już tylko cześć główki.

Gość gość
Jak oni tacy narąbani byli,to może nóżkę za pępowine wzięli....Boże,co za makabra!A poza tym to podobno terapeutka od dzieci autystycznych ,była przedszkolanka i tak się stoczyła ...no aż wierzyc się nie chce,koszmar!

Gość gość
No i co takim zrobić, no nie ma kary dla takich.

Gość gość
brrr.... straszne :((((( nienawidzę ludzi-za krzywdę, jaką dzieciom i zwierzętom są w stanie wyrządzić :( ps. z jakiegoś powodu BYŁA przedszkolanka.

Gość gość
Ona ponoć ogólnie była z "dobrego domu", a skończyła w jakiejś rozwalającej się starej drewnianej chacie, z konkubentem co ja lał i zachlani ciągle zrobili co zrobili, obrzydlistwo i rozlosowanie kompletne.

Gość gość
Aż mi slabo jak to czytam co za zwyrole, powinna byc przymusowa sterylizacja i kastracja taka patologia nie moze się rozmnażać!!!

Gość gość
ale przeciez najpierw rodzi sie glowka a potem reszta, , wiec jakim cudem nozki pocieli a glowa zostala. Cos sie nie zgadza

Gość gość
Tak? A slyszalas o porodach posladkowych

Gość gość
Główka się rodzi pierwsza ale w normalnych szpitalach, gdzie lekarz jest i wszystkiego pilnuje. A jak jest ułożenie pośladkowe, to LEKARZ robi cesarskie cięcie. Myślisz, że to wszystko samo się robi w domu? :O