Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubuskie

Czy warto napisac do bylej

Polecane posty

Gość lubuskie

Witam. Przedstawie w skróci całą historie Mam 20 lat, 4 lata temu bylem z pewną dziewczyną 4 miesiące. Zerwałem z nią bez większego powodu ( miałem 16 lat i bardziej liczyli się koledzy niż ona ). Po krótkim czasie od tego rozstania czułem że źle zrobiłem, ale nie miałem odwagi tego naprawić. Wyjechałem do innego miasta, ona została . Przez ten okres nie mogę się z nikim związać bo czuje że właśnie ją kocham. Około 1-2 lata temu nasz wspólny znajomy powiedział mi , że ona cały czas za mną płacze .Olałem to wtedy. Mijają kolejne miesiące a ja dalej za nią tęsknie. Stwierdziłem , że przyszedł czas to naprawić, ja nie mam nikogo ona z tego co się orientuje jest wolna. Proszę o wypowiedz kobiety co o tym myślą i czy na jej miejscu wybaczyłybyście i dały drugą szansę po takim czasie ? Pozdrawiam i proszę o mądre odpowiedzi

Gość tala124
Chłopaku i ty się jeszcze zastanawiasz ? Masz jedno życie, jeżeli nie zaryzykujesz możesz wiele stracić. Może ona czuje to samo albo możesz jakoś wpłynąć na jej wybory. Każdy popelnia błędy i każdy zasługuje na drugą szansę. Masz szczęście, że jest sama i powinieneś to wykorzystać, bo życie jest krótkie i trzeba czerpać z niego jak najwiecej. Powodzenia i do dzieła ;)