Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaneta0506

:):):)

Polecane posty

Gość gość
szkoda że nie mieszkam w UK. Nakopać w dupsko frajerowi.

Gość gość
pomyslalam,ze moge, ale jestem z Polski, moze ktos inny pomoze

Gość gość
Wg mnie to kompletnie bezsensu. Olej debila, rozwiedz sie z nim i tyle, nie wiem jaki sens sie mścić. Jeszcze bym zrozumiala jakbyś miala 15 lat, ale dorosła kobieta, matka, a psychika dziewczynki ktora sie mści bo jej chlopak nie chciał.

Gość aj em de czołzen łan
Życzę powodzenia i mam nadzieję, że Ci się uda. Co za frajer z tego Twojego "męża" :/

Gość gość
baw sie dobrze i ucz corke jak troche dorosnie zrobi to samo mamusi

Gość wyzwolona kobita
Babo ty masz odrobinę honoru?

Gość gość
najlepszą zemstą dla niego będziesz jak go totalnie olejesz bo wtedy pokażesz mu że on NIC DLA CIEBIE NIE ZNACZY, a pokazanie komuś że jest dla nas NIKIM jest najlepszą zemstą. Zachowuj się tak jakby nic nie stało. A jak się będziesz mścić i świrować to tylko dasz mu satysfakcję bo pokażesz mu jaki był dla ciebie cholernie ważny i tylko podbudujesz jego ego. Dlatego najlepiej po postu olać i poszukac nowego faceta, rozwieść się bez sentymentów i jęków. Tak jak ty to zachowują się male dzieci, dlatego napisalam że zachowujesz się jak 15 latka, którą zostawił chlopak

Gość gość
wiem bo przeżyłam kiedyś coś takiego i dlatego teraz już wiem, że nie warto się mścić, tylko olać takiego :)

Gość gość
Rozwiedz sie i uloz życie,to będzie dla niego wieksza kara nuz takie dziecinne gierki.zenada

Gość gość
nie masz ani krzty honoru dalas sie niszczyc palantowi - miej pretensje do siebie o co ci chodzi dziewczyno, wolisz sie bujac w tej toksykologii stosowanej niz zyc wlasnym szczesliwym zyciem z dala od jakiegos palanta z TWOJEJ PRZESZLOSCI?

Gość aj em de czołzen łan
Ten palant jest też ojcem, niby dlaczego on ma szaleć, a na dziewczynę naskakujecie, że głupia. Winny jest facet, trochę więcej solidarności Kobietki!

Gość gość
w ramach nienzawiści pozwij go o laminety dla siebie i dziecka i rozwód z jego winy i papapa :)

Gość gość
największą masarkę jaką można zrobić mężowi który zdradza i znalazł sobie nową panienkę to rozwód i zostawić mu dzieci na jakiś krótki okres czasu - panience szybko odechce się robić przy nieswoim dziecku :D a jak się usamodzielnisz to dzieci do siebie i alimenty :)

Gość gość
wiec skoro sie szmaci niech szmaci sie dalej szkoda laski na takie zagrywki w tym samym czasie moze zrobic milion fajnych rzeczy... ona go nie zmieni nawet jakby mu tabun dziwek podeslala wiec niech mi ktos wyjasni powod dla ktorego ma poswiecac swoj cenny czas na myslenie o nim?

Gość gość
Ale pretensje to ty mozesz miec tylko do siebie, ze dalas sie tak traktowac przez te 4 lata i jeszcze cie juz wczesniej zostawil i wrocil to mu w "nagrode" samochud kupilas....takiej naiwniaczki to dawno tu nie bylo. Zamiast sie mscic, to powinnas dziekowac Bogu.

Gość gość
Dziewczyny?! Chyba młodego mezczyzny, bo co to za kara, że zakocha się w nowej?!:P

niestety nie wiedzialam co biore bo przed slubem byl inny....dowiedzialam sie wszystkiego pozniej,obiecywal ze sie zmieni itp...moze i macie racje ze wczesniej go nie zostawilam ,bylam slepo zakochana i to byl moj blad....nie widzialam tego co powinnam zobaczyc.

"niestety nie wiedzialam co biore bo przed slubem byl inny....dowiedzialam sie wszystkiego pozniej,obiecywal ze sie zmieni itp" x Stara śpiewka. Przed ślubem był inny... Ech...