Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce zerwac z moja dziewczyna bo ma obrosnieta c***e

Polecane posty

Gość gość

Jestem z dziewczyna od dwóch miesięcy, wcześniej zdążyliśmy sie dobrze poznać i pewnego wieczoru spytałem ja, czy chciałaby sie ze mną kochać. Powiedziała, ze może choćby teraz, byłem zdziwiony ta odpowiedzią, szybko wymyśliłem, ze mam chora siostrę i sie musze nią zająć i ze musze iść, oraz umówiłem z nią termin, kiedy to zrobimy. Zrobiłem to celowo, żeby mieć pewność ze ona sie przygotuje i nie wyskoczy mi z jakimiś nieprzyjemnosciami. Kiedy dochodziło do czegoś więcej zdjąłem jej stanik, cycuszki ma piękne, ale nie o tym mowa, kiedy zdjąłem jej starannie dobrane majteczki ujrzałem wielki busz, włosy z 20 centymetrów i zapach śledzia. No nic, zacząłem robić minetke, a później z trudem musiałem wyciągać klaki z miedzy zębów, w dodatku ten zapach śledzia został na moich zębach, bo cale następne 3 dni mama mówiła , ze mi z buzi śledziem j***e, nawet blend a med 3d wbite nie pomogła. Tu nie kończy sie ten koszmar. Jej dupa porośnięta była taka ilością kłaków, ze boze Chryste ona se chyba przeszczep robiła? Miałem dziewczyny z włosami w d***e ale takiej ilości to ja nawet na głowie nie mam. W dodatku włosy przy odbycie były posklejane, obrzydzilo mnie to i nawet nie próbowałem z nia anala z obawy, żeby czasem tych wszystkich klakow jej nie wyrwać, chociaż może i dobrze by bylo.. jak jej to delikatnie powiedzieć, ze podczas seksu z nia zamiast orgazm miałem żołądek w gardle? Chce jakoś delikatnie zakończyć te znajomość..

Gość Palikarp
podaj namiary do tej kobiety, bardzo jestem zainteresowany , ponieważ lubię się zadawać z dojrzałymi i dorosłymi kobietami, które w sposób naturalny zabezpieczają swoje vaginy przeciw chorobami

Gość gość
Tu pomoże tylko kosa spalinowa Stihl :)

Gość gość
delikatnie to sobie jajca wydepiluj woskiem :D