Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja678

umrę zaraz... pomocy

Polecane posty

Gość Maja678

witajcie mam 24 lata, w styczniu umawiałam się z pewnym chłopakiem, sprawił, że zakochałam sie w nim bez pamięci. W maju zaczęlismy ze soba sypiać a potem było tylko gorzej. Byłam taka głupia... myślałam, że on czuje to samo co ja. Zaczęło wychodzić że umawia sie również z innymi. Przeżyłam szok, na moje pytania dlaczego mnie tak długo oszukiwał odpowiedział cytuję "maleńka Ty i tak dobra jesteś, skoro zrobiłem to z Tobą więcej niż raz" Powaliło mnie to, poczułam się jak śmieć, nikt nigdy mnie tak nie potraktował. W lipcu musiałam sie wyprowadzic z starego mieszkania. Wynajęłam pokój, mieszkanie trzypokojowe. Jeden pokój mój, w drugim para, a w trzecim tajemniczy lokator, który miał wrócic na studia w październiku. Nie uwierzycie ale okazał sie nim on. Jak się zachował? Jak gdyby widział dawno nie widziana i lubianą koleżankę. Postanowiłam zrobić to samo, nie odzywac się na ten temat. Jakies dwa tygodnie temu na domówce upił sie i próbował mnie zaciągnąć do łózka, odmówiłam i wyszłam z pokoju. Kolejnego dnia czekała na mnie herbata, zaczął byc bardzo miły dla mnie, zmywał naczynia itd. Wiem, że to głupie ale pomyślałam "a może..." zwłaszcza, że uczucie mi nie przeszło. Od wczoraj wiem, że ma nową dziewczynę. Nie umiem sie pozbierać, zebrać mysli. On właśnie jest u niej. Jak mam sobie z tym poradzić? Jak to godnie przejść? Niedługo ma urodziny, oczywiście jestem zaproszona, ona tez będzie. Co robić? Nie umiem poradzić sobie, błagam

Gość gość
Olej go, nigdzie nie idz. Kontakt urwij. Wykorzystaj czas, żeby poznać kogoś innego i pokazać dupkowi, że Twoje życie to nie on.

Gość Maja678
impreza będzie u mnie w domu. Mam sie zamknąć w pokoju? koszmar jakiś Ciągle myślę, co ze mną nie tak, że tak mnie potraktował

Gość Maja678
najgorsze, że umowe mam podpisaną do września kolejnego roku. Taka okazja mi sie trafiła. nie chce tez by pomyslał, że przez niego rezygnuję. Ale jest mi ciężko

Gość gość
udawaj, że Cie to nie rusza:) Wiem co mówię nic tak nie boli jak olanie

Gość gość
Olej gada, najlepiej przyprowadz na impreze jakiegos przystojniaka (moze byc samotny kolega), tak zeby mu w piety weszlo. Uwierz, to NIE TWOJA WINA a facet jest zwyczajnym DUPKIEM.

Gość Maja678
nie mam kogo, po tym co mi zrobił tak się zdołowałam, że zaniedbałam większość znajomości. Ciągle mysle co zrobiłam nie tak. Jak mogłam dac się oszukać i nic go nie obchodzę

Gość gość
Zacznij współczuć tej dziewczynie

Gość gość
Boże dziewczyno ale xle trafiłaś, ale masz pecha, współczuję nie idź na imprezę

Gość gość
od tego sie nie umiera kolejna idiotka usilujaca w cynizmie znalezc miejsce dla siebie :D posluchaj zlotko kolesie to nie sa idioci, mimo ze bardzo fajnie przychodzi im granie idiotow jak sie zdecyduje zagrac z toba w tamkie karty to UWIERZ ZA PIERWSZYM RAZEM, WIE CO ROBI

Gość gość
Wyjdz w tym dniu, albo zaproś jakiegoś faceta.

Gość chłopakzwawy
Jak nie masz co zrobić ze sobą w tamten wieczór i przepadkiem jesteś z wawy to zapraszam do jakiegoś klubu, potańczymy i nie będziesz musiała na niego patrzeć, jak nie to idź z koleżankami.

Gość Maja678
tylko co mam pozostałym lokatorom powiedzieć? On się nie zorientuje, że uciekam? Masakra totalna. Jak mam sie nauczyc go ignorować? Jak nic nie czuć? Nie jestem z Wawy ;p

Gość Maja678
Wiem, że po tym wszystkim powinnam olać dziada, juz mi sie prawie udało. Co innego patrzec na niego codziennie. Ja naprawdę źle to znoszę

Gość gość
jak zle to znosisz spraw zeby to on s*******al przed toba, to nie jest trudne :D

Gość gość
Wierzysz, że tej kolejnej nie będzie oszukiwał? Zacznij jej współczuć. Jest tu ktos kto uwierzy, że on się zmieni?

Gość Maja678
jak mam to zrobić? Żeby to on zaczął źle sie czuć?;p

Gość Maja678
nie wierzę że on sie zmieni- nie mam złudzeń. Chyba, że ta nowa go ujęła, bo wydaje się być od pewnego czasu bardzo zauroczony. Nie wiem, może jednak ta nowa go odmieni ?

Gość gość
Ja bym nie poszła na te imprezę, chyba ze jako osoba towarzysząca jakiegoś fajnego faceta który tez tam ma być. Poza tym, dla własnej ulgi i lepszego samopoczucia zeby go nie oglądać, wynajelabym inny pokój.

Gość Maja678
Problem w tym, że impreza jest u mnie w domu. Na dodatek mam podpisana umowę. Poza tym nie chcę mu dawać satysfakcji No i ciężko będzie coś znaleźć w podobnej cenie i fajnej lokalizacji w listopadzie

Gość Maja678
zachowuj się jakby nigdy nic. Obiecuję, że go to ruszy :))

Gość Maja678
wszyscy mi to mówią. Tylko czy dam radę? uśmiech to z przekąsem...

Gość Maja678
nie umiem go olać i wątpię że by go to ruszyło. Chciałabym jakos godnie to przejść Nie wiem dlaczego potraktował mnie tak Czy mogłam jakos zasłużyć? Nic mu nie zrobiłam Czy naprawdę nic dla niego nie znaczyłam?

Gość Maja678
jestem taka głupia wiem, że robię źle, jak wyłączyć emocje?