Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż odszedł ode mnie i teraz

Polecane posty

Gość gość

postawił 22 letniej córce ultimatum, że będzie opłacał jej studia pod warunkiem, że się przeprowadzi do niego. Córka w wieku 17 lat urodziła dziecko a mój mąż był w mopsie i naopowiadał tam, że ja i córka nie radzimy sobie z wychowaniem dziecka, że nie mamy tutaj warunków i że wszystkie pieniądze jakie posiadamy wydajemy na alkohol. Słyszałam,że chciałby się ubiegać o prawo do opieki nad dzieckiem!!!!!!! Myślałam że padnę ze śmiechu! Owszem, ja miałam problemy z alkoholem, córka również miała problem i z narkotykami oraz wydawała pieniądze na swojego konkubenta ale to co on zrobił to jest gruba przesada.

Gość gość
Chyba to nie jest gruba przesada. Obie miałyście albo jeszcze macie poważne problemy z uzależnieniami, córka jako dziecko zrobiła sobie dziecko - nie udawaj że wszystko jest w porządku.

Gość gość
Ale dlaczego mąż nie próbuje się dogadać, robi coś poza naszymi plecami. Wiecie jakiego wstydu się najadłam gdy przyszedł do mnie pracownik socjalny. Rozglądała się po całym mieszkaniu i prawdopodobnie zrobi jeszcze wywiad środowiskowy na temat naszej rodziny.

Gość gość
patologia na całego :O

Gość gość
Wstyd ci zrobił , córka w wieku 17 lat rodzi dziecko ( ok ) , córki partner tez nieciekawy , ty i córka problemy z alkoholem a i jeszcze narkotyki ( córka ) . A gdzie mniejsce na dziecko , 5 lat ma dzieciak i mieszka z taka patologią , niech twoj maz to dziecko zabieze jest może jeszcze szansa jest choć dla malucha .

Gość gość
Aż mnie ciarki po c***e przeszły jak to przeczytałam.