Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż odszedł ode mnie i teraz

Polecane posty

Gość gość

postawił 22 letniej córce ultimatum, że będzie opłacał jej studia pod warunkiem, że się przeprowadzi do niego. Córka w wieku 17 lat urodziła dziecko a mój mąż był w mopsie i naopowiadał tam, że ja i córka nie radzimy sobie z wychowaniem dziecka, że nie mamy tutaj warunków i że wszystkie pieniądze jakie posiadamy wydajemy na alkohol. Słyszałam,że chciałby się ubiegać o prawo do opieki nad dzieckiem!!!!!!! Myślałam że padnę ze śmiechu! Owszem, ja miałam problemy z alkoholem, córka również miała problem i z narkotykami oraz wydawała pieniądze na swojego konkubenta ale to co on zrobił to jest gruba przesada.

Gość gość
I w czym masz problem?

Gość gość
Ale dlaczego mąż nie próbuje się dogadać, robi coś poza naszymi plecami. Wiecie jakiego wstydu się najadłam gdy przyszedł do mnie pracownik socjalny. Rozglądała się po całym mieszkaniu i prawdopodobnie zrobi jeszcze wywiad środowiskowy na temat naszej rodziny.

Gość gość
ale Ty i córka miałyście problemy (alkohol, narkotyki) czy nadal macie? może naprawdę u was jest niewesoło (dziecku)

Gość gość
biedne dziecko, które będzie przechodziło piekło :(

Gość gość
patologia! na twoim miejscu zastanowiłabym się po co facetowi obce dziecko?? czy nie ma skłonności homo-pedofilskich!

Gość gość
Kolejna bajkopisarka na forum! :P

Gość gość
Ja pierdolę, jak mnie wkurwiają tacy krytycy jak ten wyżej z 0/10. Jebnij się w łeb pacanie. Kogo obchodzi Twoja ocena. To nie "mam talent".