Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Metal to najlepsza muzyka

Polecane posty

Gość mercyful fate sluchasz
?

Gość gość
Skoro już wyguglowałaś co to Mercyful Fate, to może włącz sobie na yt jakiś utwór? :D

"Skoro już wyguglowałaś co to Mercyful Fate, to może włącz sobie na yt jakiś utwór" ten zespół znam od może 4-5 lat, jestem ciekawa dlaczego miałabym według ciebie nie znać twórczosci bądż co badź jednego z czołowych postaci metalu, jakim jest King diamond? gdy sie słucha metalu to sie zna dużo zespołów, nie wszyscy sa fanami popu z radia jak ty, że muszą wszystko "guglować".

Gość gość
Pudło, dziewczynko. Swoją miarą mierzysz? King Diamond jest jednym z moich idoli, oczywiście byłam w Wawie na jego koncercie w maju zeszłego roku, a dwa m-ce później na Słowenii na Metal Days, którego to festiwalu był największą gwiazdą.

no super, byłaś na koncercie metalowym, wprost niesamowite. Nie, nie mierze swoją miarą, zwyczajnie dziwie sie, czemu mnie atakujesz bezpodstawnie, starając mi sie wmówić ze nie znam powszechnie znanego zespołu, i nazywając mnie dziewczynką, widocznie masz jakieś kompleksy.

Gość gość
Tak, koncerty Króla są niesamowite. Uczta dla oczu i uszu. Nawet z jego żoną w chórkach. :P I wcale ciebie nie atakuję, a już na pewno nie bezpodstawnie. Rzuciłam tylko jedno żartobliwe zdanie, bo takim zarozumialcom jak ty należy się czasem lekki prztyczek, a ty już rzucasz się jak wesz na grzebieniu i wymyślasz mi od fanów radiowego popu i twierdzisz, że próbuję ci coś wmówić. I kto tu kogo "atakuje"?

Gość gość
Z metalu to lubię tylko Bon Jovi

Gość gość
zaraz Kasia bedzie sie plula, ze Bon Jovi to nie metal :D w ogole sie ten gimb nie zna na muzyce :D

Gość gość
no akurat to jest rock...swego czasu królowie pudel-rocka/glam-rocka

Gość gość
Albo kasztany na ludziki. :-)

Gość gość
słucham sobie właśnie albumu "slippery when wet" i ubolewam, że dziś już nikt nie produkuje takiego metalu:classic_cool:

"słucham sobie właśnie albumu "slippery when wet" i ubolewam, że dziś już nikt nie produkuje takiego metalu" Przeciez dziś jest duzo młodych kapel nawiazujjacych do tych z lat 80, w klimatach Bon Jovi, to chyba np Steel Panther(nie wiem bo nie znam za dobrze dokonań tego zespołu, bo takiej muzyki nie lubie, ale wiem ze to współczesny, glam/hair metal)

Gość gość
A oprócz Bon Jovi z metalu lubię tez Scorpions