Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka1122334455

brzydkie dziewczyny w oczach tych ładnych i w oczach facetów.

Polecane posty

Gość gość
ale przecież są kobiety uważane za brzydkie przez większość otoczenia, nie zakładajmy,że autorka jest hejterką i krytykuje wszystkie za drobne mankamenty. Jednak weźmy pod uwagę,że brzydcy ludzie też są na tej planecie i nie ma co udawać,że jest inaczej .

Gość gość
Zapytaj się męskiego towarzystwa.

Gość gość
Owszem, są, ale one nie skupiaja uwagi mężczyzn. Brzydka to jest autorka albo straszna zazdrośnica.

Gość gość
no to skoro ona jest obiektywnie brzydka, to czemu jej okazuja zainteresowanie? wychodzi na to, ze musi miec jakies wybitne zdolnosci albo oni maja wszyscy jakies cele, skoro chce im sie z nia gadac. obstawiam, ze jednak moze sie podobac:)

Gość gość
Autorka już się złości ;) ale cichooo Jakiś facet za często patrzy albo stoi przy innej.

Gość gość
FACECI nie potrafia dostrzec piekna...

Gość gość
" BRZYDKI nazywa sie czlowiek ,ktory mowi o drugim czlowieku Brzydki "

Gość gość
Potrafia, potrafią. A ty idź do szkoły na naukę polskiego :D

Gość gość
Faceci cie nie dostrzegaja boś brzydka

Gość autorko nie denerwuj sie
bliskie znajome zainteresowanych mna chlopakow zazwyczaj mowia ze nie jestem urodziwa. :) dla chlopakow i ich kolegow jestem urodziwa dla nieznajomych tez, bo czasem ktos rzuci jakis komplemencik. noo, chyba ze robia to z liosci:( albo uprzejmosci:( :p to moze zrobie wyliczanke? moze wyjdzie na Twoje:)

Gość gość
Jacy co niektorzy sa "BIEDNI za glupi ,zeby zrozumiec ze czlowiek BRZYDKI ,badz oszepecony niezalezne czynniki od niego ,nie jest tamu winny ,ze taki jest .......... A WY dziasiaj piekni,idealni ,a jutro ? za rok ? za 5 lat ??... Jestescie tylko istotami marnymi..

Gość gość
Jakoś niespecjalnie się przejełam opinią kobiety, która przez 365 dni w roku wyglada jakby była w zaawansowanej ciazy i jej plaska kolezanka, która lata za facetem, którego ja nawet dobrze nie pamiętam ;) ale chce mi go "odbić" i c***j ;) facetom też się podobam. Kobieta to uroda, klasa i aura, jaka wokol siebie wytwarza.

Gość gość
KOBIETY bardziej potrafia dostrzec urode(nie mowie o tych zlosliwych,zazdrosnicach ) ,niz faceci..

Gość gość
no ja nie wiem jak w ogole mozna tak o kims napisac, jak autorka. co z tego ze ta osoba tego nie czyta? mam swoja teorie na ten temat, uwazam ze to domena ludzi prymitywnych i tyle. wszyscy oceniaja innych, ale spuszczanie sie nad takimi rozkminami tyle czasu swiadczy o tym, jak zewnetrzna osoba jestes, młoda autorko.

Gość gość
hehe no mnie tez oceniały wiesniary w tłuszczowej ciazy 365dni/rok. siedzace na wsi, niewyscibiajace nosa poza wlasna gmine, bez pracy przed tv i psujace sobie wzrok od wgapiania sie w seriale wiedzace wszystko najlepiej, i chuj ;)

Gość gość
gość dziś KOBIETY bardziej potrafia dostrzec urode(nie mowie o tych zlosliwych,zazdrosnicach ) ,niz faceci.. Swoją :D faceci nie doceniają twojej, więc coś jest nie tak...

Gość gość
a skad wiesz ze potrafia to lepiej? tzn ocenic urode kobiet?jak to zbadałaś

Gość gość
Są samcami i wybierają siebie najlepsze partnerki.

Gość gość
Posłuchaj. nigdy nie ocenisz urody w taki sposob jak robia to faceci. musialabys byc lesbijka. :) faceci, jak oceniaja, to wchodzi w gre takze aspekt seksulany. a Ty mozesz go pomijac, bo zakladam ze nie kreca Cie babki:D

Gość gość
tak jak ktos napisal, kobieta to nie tylko uroda. to takze wdziek, aura, klasa. jak jestes np. piekna narkomanka cpajaca i kradnaca, i poswiecajaca na to caly czas, to Twoja uroda traci na wartosci, a z czasem w ogole przemija

Gość gość
KOBIETY bardziej potrafia dostrzec urode(nie mowie o tych zlosliwych,zazdrosnicach ) ,niz faceci.. Przeczytaj sobie to. hehe no mnie tez oceniały wiesniary w tłuszczowej ciazy 365dni/rok. siedzace na wsi, niewyscibiajace nosa poza wlasna gmine, bez pracy przed tv i psujace sobie wzrok od wgapiania sie w seriale wiedzace wszystko najlepiej, i ch*j Oraz to Posłuchaj. nigdy nie ocenisz urody w taki sposob jak robia to faceci. musialabys byc lesbijka. faceci, jak oceniaja, to wchodzi w gre takze aspekt seksulany. a Ty mozesz go pomijac, bo zakladam ze nie kreca Cie babki Kumasz?

Gość gość
Wieśniary, ta ciązówka z płaska też twierdza w kółku wzajemnej adoracji, że są najpiękniejsze i czemu nie można mi dopiec rzekomo "bardzo długa, trwala i gleboka" znajomoscia z jakimś facetem, no jak? :D Wystarcza, że któraś się odwróci i perspektywy widzenia już się zmieniają ;)

Gość gość
W sumie to nie dziwie sie tym nieurodziwym wrednym dziewczynom:) jakby sie przegladaly tylko w lustrze spolecznym, to by zwariowaly

Gość gość
FACECI to szukaja tylko: Zgrabnych + Zgrabna jedrna ladna pupa + mila twarz+ zgrabne sexy nogi(nie jakies nogi jak kolki grube,badz chude nozki) + jedrne piersi+ sexy kobiece wcicie w tali ,takich szukaja ,a czesto sami niezbyt dobrze wygladaja,nic z nich specjalnego ..ale od kobiety to chcialby wymagac..

Gość gość
a nawet jak ta opisywana dziewczyna ma zaledwie 40% urody, to dobrze ze jakis chlopak sie nia zainteresował. :) Wy jestescie ladne, wiec pewnie macie duzo wiecej adoratorow moze wiec nie jest az tak tragicznie i nie taka straszna?

Gość gość
A CZY Wszystkie gwiazdy kina tv ,muzyki ,maja partnerow ,mezow takich pieknych ,idealnych ??

Gość gość
zgrabnych i ladnych. I dobrze, ze zauwazyli to w tej dziewczynie, zanim oszalamiajaco piekna autorka by sciagnela na siebie wszystkie meskie spokrzenia :)

Gość gość
Mimo wszystko im nie pasuje bo one muszą mieć wszystkich :D Skoro faceci się tak nią interesuja to powiem ci autorko, że zazdrosna z ciebie jędza, odczep się od dziewczyny, zapewne ładniejszej lub bardziej seksownej od ciebie.

Gość auttorkoo
no ja sie zastanwiam, jakim potworem musi byc ta dziewczyna, ze Cie az tak dziwi, ze ktos zwraca na nia uwage?:p podoba sie , i juz. poza tym sa tez inne czynniki, np. charakter, intelekt. to czego Ty np mozesz nie miec. i dlatego Cie nie zagadują na przerwach. KApewu?