Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja zona ciagle zmeczona a mi sie ciagle chce

Polecane posty

Gość gość

Moze ktoras kobieta tez tak ma

Gość gość
Też tak mam. Z tym że zdradzam swojego męża, więc później mi się z nim zwyczajnie nie chce.

Gość gość
Zdradzasz regularnie masz stalego kochanka?

Gość gość
Regularnie, ale nie mam stałego kochanka. Mój mąż prawie mnie ostatnio nakrył. Zaprosiłam do siebie młodzieńca, który pracuje na budowie u sąsiadów obok. Strasznie podniecało mnie jego muskularne ciało zlane potem. Gdy już przyszedł do mnie, szybko przeszliśmy do rzeczy. Jednak ja mu nie wystarczałam, więc zaprosił jeszcze jednego kolegę z budowy. Jak się okazało, oboje byli bi. Wtedy też mój mąż spotkał kolegę z pracy, z którym poszedł do tesco na szybkie zakupy. Po drodze wpadł też opłacić nasze rachunki. Była wtedy naprawdę ładna pogoda, więc siedziałam nago z nogami na kanapie. Jednak mimo wszystko nie lubię niedzieli, bo to dzień wolny od pracy i większość sklepów zamknięta. Spotkałam się też wtedy z moją koleżanką z liceum, a później zadzwonił mąż i spytał, co się u mnie dzieje. Powiedziałam, że jestem na kawce ze znajomą w pobliskiej kawiarni. A tak naprawdę byłam na spacerze z naszym dzieckiem.

Gość gość
Sam to napisalas pawel? Ty to zdolniacha jestes! I Sam sobie bijesz brawo! Taki samolub

Gość gość
Ja tez nie mam ochoty na seks. Z mezem, bo z kim innym bardzo mi sie chce. Maz spasl sie, nie dba o siebie, zarosniety chodzi, a ze mnie jeszcze niezla dupa, moge wybierac i przebierac. Taka prawda panowie, tylko dlatego, ze maz, to jeszcze nie znaczy, ze MUSI sie podobac.

Gość gość
maz tez mnie nie podnieca

Gość gość
u mnie odwrotnie. ja bym chciała i mogła codziennie a on pracoholik...ciągle wraca styrany. smuteczek. okres się zbliża i będzie jeszcze mniej przyjemności w życiu...

Gość gość
moja żona teraz śpi a mi stoi jak struna ......jest może ktoś../

Pierwsza I ostatnia zasada najlepszej żony : prywatna d***** dla męża z opcja off na ból głowy I okresu ...

Gość gość
Moze teraz jest chetna Pani popisac - autor

Gość gość
Na temat seksu a Ty Kim jestes?

Gość gość
No dobrze a jak jest u ciebie? Jestes w zwiazku czy sama? I jak ukladaja sie te relacje?

Gość gość
To moze podasz maila to razem pofantazjujemy Bo ja mam podobnie

Gość gość
Czekam moze napiszesz

Gość gość
Adaś ty już ze wszystkimi pisałeś , namolny jestes !

Gość gośc krzys
moja żona nie za bardzo lubi powydziwiać a mi ciągle stoi i mi się chce i to różnie

Gość Gość on

Chłopy! Moja zona nigdy nie ma ochoty na sex. Próbowałem różnych sposobów. Teraz mam jeden sprawdzony i niezawodny. Jak mi się chce to sobie ją biorę nie zwracając uwagi czy chce czy nie. I powiem wam ze czasami jej to musi się podobać bo robi się strasznie mokra. Więc proponuję za kudły i do roboty;). 

Są kobiety które tak lubią więc może wasze należą do tego gatunku;)