Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagnac ta znajomosc czy odpuscic ?

Polecane posty

Gość gość

znam sie z pewna dziewczyna od przedszkola. Zawsze, juz od dziecka byla strasznie zawistna. Lepiej mi sie powodzilo wtedy pod wzgledem finansowym, wyprzedzalam ja urodą, inteligencja.W podstawowce rzadko dawala mi to odczuc , prawdziwe jazdy zaczely sie w gimnazjum. Zdobylam mnostwo przyjaciol , bylam popularna , lubiana, mialam duze powodzenie , 3 chlopakow w ktorych się podkochiwała zarywali do mnie. Knula intrygi , zrobila i mi trochę krzywdy i przy okazji ludziom ktorzy byli ze mna blisko , czesc z nich w ogole sie ode mnie odsunela . ja tez juz nie chcialam z nia utrzymywac kontaktu ale jakos sie pogodzilysmy. spotykalysmy rzadko ale jednak. Od kilku lat czaje się zeby zerwac kontakt ostatecznie, ale: - nasze rodziny się kumplują -jest jedyna osoba ktorej nie wstydze sie mowic wszystkiego (tzn teraz mam swoje tajemnice, ja traktuj***ardziej jak znajomą ) nie ma miedzy nami tematow tabu -czasami potrafi byc dyskretna, pomocna,w sumie jest soba i za to ja cenie mimo ze znalazła chlopaka nadal jest zawistna i nawet nie panuje nad tym , nie chce mi sie z nia uzerac ale sama jeszcze sie zastanawiam... co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Zerwać kontakty. Zawiść jest prymitywna.