Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka w Soho Credit. opinie i koszty

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zapytać czy pożyczka w Soho Credit się opłaca? Jakie są wasze opinie i jakie dokładne koszty pożyczki w Soho? Proszę o opinie jeśli ktoś korzystał z tej firmy.

Gość gość
Ja korzystałem z pozyczki w Soho Credit na tej stronie http://pozyczkainternet.pl/ - wszystko szybko i w miarę tanio jak na chwilówki i pożyczki pozabankowe. Moja opinia o Soho Credit pozytywna :)

Gość gość
Ja czytałam, że w soho credit pozyczke dostaje sie bardzo latwo - czy to prawda?

Gość Aminoza
Pierwszy raz słyszę w ogóle taką nazwę. Sama bralam kredyt tylko raz w firmie ktora nazywa się Aasa. Na stronie jest kalkulator , wypisane wszystkie koszta, więc człowiek wie od razu ile będzie spłacal i jak. Poza tym można rozłożyć na 18 miesięcy. Więc może warto pomyśleć. Ich stronka to asakredyt.pl gdyby ktoś chcial sobie sprawdzić.

Gość gość
Nie no Soho Credit to znana firma pożyczkowa. Jak czyta się opinie to także same pozytywne i porównując do Asa Kredyt jest taniej w Soho :)

Gość gość
No zlotko komuna juz sie skonczyla wiec darmowych pieniedzy po prostu nie ma ruszyc glowka trzeba jak na chleb i inne luksusy tam tego zaruszyc 000 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
Ja mam pożyczkę w Soho Credit i faktycznie to jedna z tańszych pożyczek - polecam się zapoznać.

Gość gość
Zgadzam się, szybka i tania pożyczka w tym Soho Credit jest. Nawet nie za bardzo prosili o cel pożyczki - polecam.

Gość gość
Czemu się nie opłaca? W soho znacznie taniej niż w vivus jest

Gość gość
Opłaca się. na Stornie KUKUS - macie kalkulator takich pozyczek - sprawdźcie sobie. W Soho jest tanio

Gość gość
Soho Credit ma dobra ofertę - ta pozyczka tam jest w sumie chyba najtansza - taka moja opinia o soho

Gość opinie o soho credit
A ile oddaje się w soho za 1000 zł pozyczki?

Gość gość
moja opinia pozytywna - bardzo jasne warunki i koszty sa faktycznie nieskie a nie jak w innych pożyczkach obiecują gruszki na wierzbie a później pojawiają się dziwne prowizje i opłaty.

Gość gość
inne opinie o soho także są pozytywne z tego co widze. Tak więc można tej firmie zaufac

Gość gość
KAMIWET polecam - szybko i tanio

Gość gość
ale tam w tym kamiwet jest soho credit czy jak?

Gość gość
soho credit jak najbardziej ma pozytywne opinie - -polecam

Gość gość
Pozyczka w Soho Credit to tanie i szybka pożyczka - -ja tam wzięłam 1000 złotych i moja opinia jak najbardziej pozytywna.

Gość Taśka31
Ja zdecydowanie uważam, że lepiej jest pożyczyć w wonga.com

Gość gość
Ale Wonga od soho credit jest droższa tak więc nie do konca się z tym zagdzam.

Gość gość
Ja polecam - -dostałem w soho credit 1000złotych i jestem zadowlony Dobre warunki

Gość bertii
Ja mam kredyt w gotowkanatelefon - 708577016 Oszczędziłam czas i pieniądze w trakcie przeglądania ofert, ponieważ posiadają wiele ofert w jednym miejscu. Współpracują z bankami na rzecz skrócenia decyzji o przyznaniu kredytu i minimalizują formalności, za co należy im się ogromny plus.

Witam! "Taśka 31" dziękujemy za zaufanie. Ze swojej strony dodam, że firma wonga.com oferuje wyłącznie pożyczki online. Można z niej skorzystać za pomocą smartfona. Cały proces od złożenia wniosku do decyzji o przyznaniu pożyczki trwa tylko 15 minut. Aby sprawnie i szybko otrzymać pożyczkę należy przygotować: dowód osobisty, adres e-mail, numer telefonu oraz numer konta bankowego. Dodam, że obecnie koszt pierwszej pożyczki w wonga.com to jedynie 10zł (pożyczając np. 600zł do spłaty będzie 610zł). Maksymalnie można pożyczyć 750zł na okres aż do 60 dni. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599 lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com

Gość gość
Jak dla mnie soho credit ma najlepsze opinie i najtansze pozyczki - polecam