Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka19

orgazm tylko w nocy ?

Polecane posty

Gość dorka19

Hej dziewczyny,pomóżcie bo naprawdę nie wiem co robic. Od prawie dwóch lat uprawiam seks z moim chlopakiem - jest to mój pierwszy partner,jest mi z nim cudownie,przyjemnie,lecz NIGDY nie mialam orgazmu. On jest starszy ode mnie, bardziej doświadczony w tych sprawach,stara sie,próbowaliśmy juz na wszystkie możliwe sposoby,ale orgazmu jak nie bylo tak nie ma. w żaden sposób nie potrafie go osiągnąć,ani podczas normalnego seksu,ani oralnego,ani podczas masturbacji. No i tu pojawia sie problem,bo podczas seksu nie mam orgazmu ale czasami,nawet dość często,podczas snu mam orgazm,takze wiem ze jestem w stanie go miec. Nie wiem czy wiecie o czym mowie,czytałam ze niektore kobiety tak maja,budzę sie w nocy i po prostu ogarnia mnie ta fala przyjemnosci,wystarczą dwa ruchy ręką i mam orgazm ;) dodam ze jestem otwarta w sprawach seksu,lubie eksperymentować,uwielbiam seks,no ale ten brak orgazmu zaczyna mnie denerwować dziewczyny proszę poradźcie mi cos,pomóżcie,bo nie wiem co o tym myśleć.

Poczytaj uwaznie caly ten temat i zacznij trenowac:) Czy w ten sposób dojdę pochwowo? kolezankakafeterianka dziś xxx