Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w 22tc a przytylam tylko 1kg!!

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy sie martwic, napiszcie jak to bylo u was

Gość gość
A czym chcesz się martwić? Jeśli się nie głodzisz to nie ma czym się martwić- nie musisz tyć

Gość gość
nie przejmuj się-ja w ciąży przytyłam tyle ,ile ważyło dziecko-3,5 kg- w sumie ważyłam 53 kg

Gość gość
w ciazy tyje sie od polowy, takze spokojnie bo jeszzcze 20 kg mozesz przytyc. najwiecej w 7 i 8 miesiacu

Gość gość
Jeśli jesz normalnie to jeszcze zdążysz przytyć. Chociaż trochę to dziwne, że tylko kilogram. Jakby było to np 4 kg to ok ale kilo to mało. Ale może miałaś trochę nadwagi i jadłaś normalnie ale bez objadania się to organizm trochę pobrał z zapasów (bo w ciąży jest nieznacznie zwiększone zapotrzebowanie kaloryczne).

Gość gość
Moja koleżanka schudła w ciąży i w dniu porodu wazyla mniej niż przed ciążą, ale miała z czego schudnąć, bo wazyla ok 80 kg.

Gość gość
Ja przytyłam 5kg także nic się nie martw

Gość gość
Ja jestem w 24 i ważę tyle dokładnie co przed ciąża, a to dlatego że wymiotowalam do 5mca i schudłam 9kg. Teraz dopiero wróciłam do wagi, ale nadal jestem chuda, bo to sam brzuch najwięcej przytyl. A jak u ciebie, widać brzuch? Jak dziecko ma prawidłowa wielkość do wieku, to wszystko ok. Ja to czekam na kg bo jestem za chuda na nogach i rękach.