Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie olewa...

Polecane posty

Gość gość

Witam, wiem ze takich wątków jest sporo, jednak chyba potrzebuję aby ktoś mi powiedział wprost że nic z tego nie będzie. Bo ON chyba zaczyna jakieś gierki ze mną prowadzić. Ale od początku. Otóż poznałam faceta. Fajny, miły, bardzo przystojny. Znamy się dosć krótko. Było kilka spotkań, bardzo udanych zresztą, jednak dziwi mnie to , jak wygląda nasz kontakt smsowy czy na fejsie. On często zaczyna romowę, jego wiadomości nie są jakieś zdawkowe tupu cześć, tak, itp. Rozmowa toczy się dosć ciekawie, aż tu nagle on przestaje odpisywać. Nie zawsze tak jest, ale często. Wiem ze jest jeszcze na czacie, więc olewa. Po co w takim razie zaczyna rozmowę jak nie ma zamiaru jej kontynuować? Oczywiscie nie zdarza sie tak zawsze, bo potrafi się ładnie pożegnać, ale zdarza się ze urywa temat... Ja uważam ze chyba po prostu na czacie pojawia się ktoś ciekawszy i z nim prowadzi rozmowę. Choć czasem znika zaraz po odczytaniu mojej wiadomości... W smsach z kolei zawsze odpisze dobranoc, słodkich snów itp

widać jestes za mało absorbująca dla niego :classic_cool: zagraj tą samą taktyką

Gość gość
dzięki, tak zrobię

Po co w takim razie zaczyna rozmowę jak nie ma zamiaru jej kontynuować? x bo mu to pasuje ale pytanie wlasciwe brzmi tak: po co z nim dalej rozmawiasz skoro cie to boli?

Gość gość
po co z nim dalej rozmawiasz skoro cie to boli? Dlatego ze czasem naprawdę fajnie nam się rozmawia. W ogóle to facet, który wysyła bardzo sprzeczne sygnały. Nie wiem co o nim myśleć, nie spotkałam nigdy jeszcze kogoś takiego. Ale teraz jak myślę o tym, to chyba po prostu taki typ faceta, który dobrze wie jak okręcić sobie laskę wokół palca. I chyba to zrobił ze mną.

Gość gość
Witam, wiem ze takich wątków jest sporo, jednak chyba potrzebuję aby ktoś mi powiedział wprost że nic z tego nie będzie. xxx i tak nie przyjmiesz tego do wiadomosci

Gość gość
a czemu dajesz sie okrecic ?Jesli nie bedzeisz logicznie myslala , dasz sie zbajerowac, to za moment polknie cie , jak bocian zabe . Masz rozum, umiejetnosc dedukcji i wyciagnij najbardziej sensowne wnioski dla siebie .Samo to , ze rozpaczynajac rozmowe , za chwile znika bez zadnego wyjasnienia jest lekcewazace .Ma ciebie jako rozmowce za nic, za kogos malo znaczacego .Samo to juz jest bardzo brzydko cecha tego Pana . Elena.

Gość gość
I jeszcze jedno, odnośnie tych sprzecznych sygnałów- otóż on podczas spotkań w ,,realu" jest inny, bardziej spontaniczny, śmielszy. I właśnie to mnie zastanawia, dlaczego gdy się widzimy jest tak fajnie, nie potrafimy się rozstać. Zawsze później dostaję od niego fajnego czułego smsa, że tęskni itp. I nie jest tak że zawsze to są spotkania tylko we dwoje, bo głównie spotykamy się w większej grupie, gdzie są i jego koledzy. czemu więc na fejsie tak mnie zlewa?

Gość gość
no przecie na pewnaka on zdradza czy ci hormony z c**y mozg ugniezdzily ze tego nie widzisz 000 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
ach ten fejs... podstawa egzystencji :) szkoda, że większość nie dorosła do zdrowego korzystanie z tego portalu

Gość gość
i tak nie przyjmiesz tego do wiadomosci x Przyjmę to do wiadomości.

Gość gość
gość dziś i tak nie przyjmiesz tego do wiadomosci x Przyjmę to do wiadomości. xxx no to przyjmij i skończ się już ośmieszać - przynajmniej tutaj!

Gość gość
a tak z ciekawości jakby miało to kończenie rozmowy wyglądać? "uwaga koleżanko, kończę teraz z Toba rozmowę, dam znać jak będę chciał rozpocząć nastepną"? pomijając chwilowo jego intencje wobec ciebie, ktoś może nie widzieć czy odpisze zaraz czy za godzinę, czy wyczerpie sie jakis temat ale za kilka godzin pojawi się nastęony, za każdym razem ma Ci pisać, że kończy i całuski, cukiereczki, ciasteczka? nie dośc że nie zbyt lotna jesteś to jeszcze przewrażliwona i bez dystansu

Gość gość
Odp.jest prosta..dostajesz wróżby od wróżbity Macieja ?no to wiedz ze oni są w zmowie on działa na konto tego drugiego.Jeden bajeruje laskę a drugiemu kasa się sypie,to dlatego daje ci sprzeczne sygnały żebyś wierzyła w te bajeczki,ale jak chciałabyś się za bardzo zbliżyć do niego to już będzie cie trzymał na dystans.To taka ich gra.Wiem bo przez to przeszłam ,nie bądź naiwna.

Gość gość
ok, dziękuję za uświadomienie. Nie będę się więc ośmieszać. a na zakończenie wystarczyłoby zwykłe czesć czy dobranoc. Mimo wszystko dziękuję za ,,rady"

Gość gość
zawsze szczery - masz żonę?

Gość gość
A pewnie ze ma ,tylko tu głupa tnie.

Gość gość
szczery jeśli to Ty to wiedz ze ten wróżbita spieprzxył wszystko co było między nami o ile w ogóle coś było.:-(