Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

REKODZIELO NA WYCHOWAWCZYM

Polecane posty

Gość gość

mamusie, chcialabym zaczac jakos dorabiac na wychowawczym, chociaz pare groszy. tylko jak? mysle o jakims rekodziele, czyms co mogerobic w domu. tylko co????????

Gość gość
no logiczne, że coś, co potrafisz zrobić

Gość gość
Skoro pytasz to znaczy, ze w niczym nie jesteś super dobra. A skoro nie jesteś bardzo dobra to to twoje rękodzieło zysków ci nie przyniesie

Gość gość
wiklina papierowa, koszyczki, pudełka można sie tego z netu nauczyć

Gość gość
Wszelkie rzeczy z decoupage- skrzynki, pudełka, wieszaczki, biżuteria- skórzane czy filcowe broszki, rzeczy składane z kamieni, koralików, kolczyki i wisiorki z modeliny- ale akurat wszystkich powyższych jest multum. Szycie- jak chcesz iść w tematykę dziecięcą to poduszki, poszewki, przytulanki, nosidła mei-tai (wcale nie takie trudne), albo po prostu dać ogłoszenie że dorabiasz sobie obszywaniem zasłon, skracaniem ubrań itd. Ewentualnie torby z filcu. Jak szukasz "luki"- powiem Ci że szukałam na urodziny dziecka piniaty, bardzo o nią prosił, znalazłam w necie jeden, może dwa sklepy z piniatami właśnie i pojedyncze oferty na allegro, a koszt tego jest malutki. Zbliżają się święta, jak dobrze szydełkujesz- sztywne gwiazdki, aniołki itd. jako zawieszki, ozdoby okienne czy choinkowe, również ozdoby ze słomy, oklejane (piórka, koraliki, brokat) bombki. Chyba sama wiesz co potrafisz? Miałaś do czynienia w ogóle z jakimiś pracami plastycznymi? Umiesz ładnie malować, dziergać, lepić, szyć?

Gość straszny_kocur
teraz jest multum galerii internetowych z rękodziełem, ogromna konkurencja i wysoki poziom. Nikt nie kupi koralików nawlekanych na żyłkę, a skoro sama nie wiesz co mogłabyś robić to obstawiam, że niczego poza nawlekaniem koralików nie potrafisz..

Gość gość
nietety do tej pory ie robilam nic z rekodziela. jednak chce poswiecic czas i sie nauczyc...

Gość renia11111
Każdy, kto interesuje się rękodziełem, może wziąć udział w warsztatach organizowanych przez Fundację http://fundacjawarsztat.pl/oferta-2/ Jeśli własna twórczość jest twoją pasją, na pewno znajdziesz tu coś dla siebie

Gość gość
Ja sobie dorabiam robiąc decoupage. :) To bardzo fajne hobby, w dodatku można dorobić. Kupuję sobie akcesoria i materiały na http://www.swiatmargo.pl/ , tam jest spora oferta i duży wybór. No i działam, zawsze te kilkaset złotych dorobię.

Gość gość
Ja od około dwóch tygodni bawię się w robienie świec. Parafinę, knoty itp. zamawiam na allegro. Koszty są niewielkie. Na razie jeszcze nie próbowałam sprzedawać swoich prac więc nie wiem czy da się na tym zarobić. Póki co traktuję to zajęcie jak hobby, które daje mi sporo przyjemności. Ale myslę żeby trochę tym pohandlować bo już nie mam gdzie stawiać tych świeczek :-) Poniżej fotki moich debiutanckich świeczek http://pokazywarka.pl/fvkn1w/