Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy płatki śniadaniowe

Polecane posty

Gość gość

Kiedy i jakie podałyście dziecku ?

Gość gość
Wcale. Jemy płatki owsiane lub kaszę jaglaną

Gość gość
Kocham kafeterianki które nie odpowiadaja na zadane pytanie. Ptanie nie dotyczylo "czy podajecie platki sniadaniowe" tylko "od kiedy platki sniadaniowe". Nia masz nic ciekawego do napisania to nie pisz wcale. Zaraz sie zleca mamuski wszechwiedzace co zaczna wyzywac autorke od kretynek bo chce podac platki. Wszedzie beda mamiski sie doszukiwac tego morderczego CUKRU. Co do pytania autorki to odpowiem, ze dziecku dawalam platki juz jak mialo ponad rok.

Gość gość
Moj ma 19 miesiecy i na razie je musli takie z babydream. Fajnie je zaakceptowal(forme platkow owsianych)wiec pewnie jak zje opakowanie to przejde na zwykla owsianke. Jeszcze jakis czas.temu probowalam to mu niesmakowala.

Próbowałam podawać swojej 13 miesięcznej, ale pluje mi nimi na kilometr :D Pozostaje mi więc tylko owsianka ;) Na chłopski rozum - wtedy, kiedy zaczynasz podawać krowie mleko. Oficjalnie więc od ukończenia roku, nieoficjalnie - od kiedy uznasz za stosowne ;)

Gość gość
To ja jeszcze sprecyzuje ze jak mial poltora roku to probowalam mu dac nesquica te kulki i wcale.go nie zachwycily:P od czasu do czasu dam mu pochrupac ale zje ze 4 i porozrzuca.