Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieso z psiej puszki na obiad

Polecane posty

Gość gość

chora jestem juz drugi tydzien, nie moge wyjsc z domu. zarcie sie powoli konczy, zostalo mi jesxcze pare puszek z miesem dla mojego psa. czy ja moge taka puszke zjesc na obiad np z makaronem? jak to obsmaze?

Gość gość
a co tam, raz kozie smierc, sprobuje!!! 3majcie kciuki

Gość gość
nie przesadzaj, jak masz makaron to zjedz go np. z cukrem, nie przesadzaj ze jak nie zjesz jeszcze kilka dni z miesem to umrzesz bez tego miesa a gdzie twoja rodzina, znajomi by ktos ci zrobil zakupy

Gość gość
przede wszystkim NIE DOSALAJ w trakcie, najlepiej usmaż a doprawisz sobie na samym końcu

Gość gość
niedawno sie przeprowadzilam, rodzina mieszka na drugim koncu kraju. a do kolezanki nowo poznanej w pracy nie zadzwonie, zeby mi zakupy robila, za krotko sie znamy

Gość gość
a niby dlaczego? i nie robila tylko ZROBILA nie mozesz jej poprosic o jednorazowe wieksze zaprowiantowanie cie?

Gość gość
ale co? kasy nie masz, że przez internet żarcia zamówić nie możesz, albo po pizzę chociaż zadzwonić?

Gość gość
Ja p*****le..zamiast siedzieć i zrzedzic zamiw jedzenie przez neta. Nie bądź śmieszna z psia karma

Gość gość
Ja kiedyś zjadłem puszkę mięsa dla kota. Na surowo. Bardzo tłuste, więc trzeba powoli jeść, ale zjadłem i nic mi nie było. Kilka razy napiłem się też wody z hydrantu na cmentarzu i też mi nic nie było.

Gość gość
a kto wyprowadza pieska,

Gość gość
Generalnie wspomniana puszka mięsa dla kota jest zdrowsza i łatwiejsza w jedzeniu niż np. wódka. Więc jeżeli ktoś przymiera głodem, to polecam karmy dla kota. Psiej karmy nigdy nie jadłem, więc nie zabiorę głosu.

Gość gość
kasy na koncie zostalo 50 zl, to gdzie zakupy przez neta? pizzy nie zamowie, bo nie lubie. a pies nauczony na balkon robic, sprzatam na biezaco

Gość gość
zjadlam usmazone, rzygam juz pol godziny... jezu, jak mi niedobrze. moglam sam makaron zjesc, ale chcialam cos konkretnego i mam teraz