Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zielona herbata mi nie smakuje

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie zieloną herbatę? ile razy w ciągu dnia, tygodnia ją pijecie? ja niestety nie mogę się do niej przełamać. Jakoś mi nie smakuje. Słyszałam że powinno się pić zieloną herbatę dla zdrowotności, bo pomaga na wiele chorób. możecie mi polecić jakieś dobre, które da się wypić?

Gość gość
Każda liściasta jest dobra. Kup termometr i zaparzaj 2-3 minuty w temperaturze 85*C. I najlepiej w wodzie mineralnej albo źródlanej, kranówa się nie nadaje.:classic_cool:

Gość gość
dodaj lyzeczke wisniowej konfitury i pogadamy

Gość gość
Ja wlasnie zaparzylem caly dzban xielonej herbatki:-) pije ja nieregularnie ale wole taka lisciasta parzona a nie z torebki. Jesli chodzi o torebkowa to w miare sensowna jest zielona jasminowa z lidla.

Gość gość
ja na początku tez nie mogłam się przyzwyczaić do smaku zielonej herbaty, ale koleżanka podała mi sklep który specjalizuje się w sprzedaży herbat i zaczęłam u nich kupować susz zielonej herbaty. Oni maja różne gatunki, zaczęłam eksperymentować, popijać każdego dnia inny rodzaj się przełamałam. Odkryłam moje ulubione smaki exotic i rapsodia i teraz lubię wieczorem wypić sobie filiżankę zielonej herbaty tak dla zdrowotności http://www.herbata-kawa.pl/herbata-zielona.html