Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog, kobieta czy mężczyzna?

Polecane posty

Gość gość

Wolicie chodzić na badanie ginekologiczne do pani czy pana ginekologa? Kto jest delikatniejszy?

Gość gość
Z przykrością stwierdzam, że faceci są delikatniejsi ogólnie, choć zdarzają się wyjątki od reguły. Badały mnie dwie internistki ginekologicznie i to były najdelikatnijsze badania jakie w życiu przechodziłam. Ale one w ogóle są świetnymi lekarzami traktującymi pacjenta bardzo poważnie. Są wnikliwe, dociekliwe i dążą do diagnozy do skutku.

od momentu gdy będąc jeszcze dziewicą jedna lekarka wsadziła mi tak wziernik że się popłakałam chyba ciężko byłoby mi się przemóc na kobiety. chodzę od paru lat do mężczyzny ginekologa i jest bardzo w porządku ;).

Gość gość
Zależy na kogo się trafi. Przez lata chodziłam do kobiety - była w miarę delikatna, ale bez przesady. Potem do faceta - był świetny. W ogóle fajny facet. Przestał przyjmowac koło mnie i teraz znowu chodzę do kobiety. Jest świetna, delikatna, ma wyczucie. Nie wiem, czy to kwestia płci, czy człowieka po prostu.

Gość gość
zdecydowanie wolę kobietę ginekolog. Kiedyś długo nie mogłam zaleźć odpowiedniego dla mnie lekarza. Byłam i u mężczyzny i u kilku kobiet. Aż w końcu trafiłam na doktor Annę Kluz-Kowal z gabinetu http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ już nie szukam innego ginekologa. Zdecydowanie kobieta, pani Anna jest dla mnie najlepsza, najdelikatniejsza. Wizyty już nie są takie straszne jak kiedyś i pełne stresu, nerwów.

Gość gość
nie ma to jak autoreklama :D już pędze