Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

współmałżonek pobił mnie

Polecane posty

Gość gość

współmałżonek robi ciągle awantury o byle co doszło nawet do szarpania z drugiej strony strach się o coś zapytać bo zaraz jest awantura na mnie spoczywa obowiązek utrzymania domu - co zrobić gdzie to zgłosić jak z druga osoba postępować jeśli zacznę postępować podobnie zostanie to uznane jako przemoc z mojej strony obawiam się nie wyprowadzę się bo to moje mieszkanie nie wyrzucę bo nie ma gdzie iść sąd policja na bank będzie przeciwko mnie obawiam się

Gość gość
jezeli cie pobil, to jak policja moze byc przeciwko tobie?! na policje, niczym Kasia Figura zalozyc blekitna karte czy jak tam sie to chujostwo zwie. i jezeli twoje mieszkanie to wywalic dziada na zbity ryj, tym bardziej jezeli na tobie spoczywa obowiazek utrzymania wszsytkiego. czyli ty zarabiasz, on zeruje. wiec niech s*******a! nie mam litosci dla gnojkow, a jak sie okazesz taka, co to maz nastukal, a ona nic nie zrobila, bo moze sie zmieni, moze to jednorazowe itp, to dupa jestes i tyle.

Gość gość
niech spi pod mostem.Dosyc,ze facet p***a to jeszcze go utrzymuje kobieta.

Gość gość
Najłatwiej tak doradzić jak wyżej. Wyrzucić, wykopać... tylko ktoś kto przeżył wie niestety jakie to trudne...

Gość gość
A kto powiedzial ze to facet taki jest to kobieta w tym wypadku jest taka i co facet z taka ma zrobić wiadome jest ze policja wysmieje tu na forum od razu założono że to facet jest winny jakie teraz beda wypowiedzi ze dupa ze mnie ze pewnie biedna na doła i ze to ja winny jej zachowania i sie mi należało co mam postapic z kobietą tak jak mi tu radzi sie? Z facet można tak pomiatac a w drugą stronę jak? Teraz kobiety często da agresorami a jak facet ustąpi to tragedia jak zareaguje to staje sie sprawcą przemocy

Gość gość
Kobieta zawsze zrobi tak że to ona będzie ofiarą a facet sprawcą kobiety są podstępne zrobią z męża winnego przemocy i nic mu nie pomoże