Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyburzanie, rozbiórka komu zlecić?

Polecane posty

Gość gość
U nas sprawdziła się firma ze Zgierza czyli Sawogruz http://www.sawogruz.pl/ Zajmuja się wyburzeniami, rozbiórkami, wywozem gruzu i odpadów budowlanych, transportem ziemi i piasku. Jesteśmy zadowoleni z usług, solidni są i terminowi.

Gość gość
Najlepiej znaleźć sprawdzona firmę, która zajmuje się rozbiórkami. Osobiście polecam wam https://www.zon24.pl/oferta/rozbiorki-i-demontaz Na ich stronie możecie znaleźć projekty, których realizacją już się zajmowali. Widać że mają w tym spore doświadczenie.

Gość gość
Znalezienie sprawdzonej firmy, która szybko uwinie się z rozbiórką i nie zedrze z nas pieniędzy nie jest łatwe. Ja na szczęście już znalazłem taką firmę. Jeżeli mieszkacie w okolicach Warszawy to skontaktujcie się z www.anpa-otwock.pl Zajmują się wyburzeniami i robią to bardzo dobrze.

Gość gość
My zlecaliśmy rozbiórkę budynku, który zagrażał przechodniom firmie Grunt Usługi Budowlane, która podeszła do sprawy w bardzo profesjonalny i pełen zaangażowania sposób,. dlatego mogę polecić ich każdemu, kto jeszcze nie jest pewnien z jakiej firmy powinien w takiej sytuacji skorzystać. Tu ich strona : https://www.grunt.stargard.pl/

Gość Do gościa z 30 październik

Zajmują się również niewelacją terenów? A jak z gruzem? Wywożą? Możesz napisać jak przedstawiają się koszty wyburzeń w Małmarze?

Gość Janusz

Rozbiórką obiektów budowlanych zajmuje się firma www.pracedrogowe.com.pl. Posiadają specjalistyczny sprzęt i doświadczoną kadrę pracowniczą. Korzystałem z ich usług w ubiegłym roku i byłem zadowolony.

Gość Zenek

Małmar Wyburzenia - firma zajmująca się rozbiórkami, wyburzeniami, robotami ziemnymi. Polecam bo mają niedrogo, a robią dobrze. 

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Katowic, które rozglądają się za sprawdzoną firmą wyburzeniową polecam skontaktować się z www.zon24.pl Działają bardzo sprawnie i mają korzystne ceny.

Gość Nagato

Małmar zajmuje się także "papierologią" no i posiada doskonałe zaplecze - najlepszy sprzęt i fachową ekipę. 

Gość taddko

Też mielismy stary budynek do rozbiórki na działce i coś z gruzem trzeba było zrobić...znaleźliśmy w okolicy firmę Lekaro, która akurat świadczy tego typu usługi.  Cena była konkurencyjna, a czas oczekiwania bez zastrzeżeń. Chwila moment i było po robocie. Polecam

Gość ordos

Solidna firma od wyburzeń i rozbiórek to lubelska pwstarycha.pl Do tego jeszcze kupicie u nich piasek i kruszywa czy wynajmiecie kontenery na gruz. Bardzo solidni i terminowi no i z cenami nie szaleją.

Gość adammikcki

Jest jeszcze firma Posadzki Pomorskie. Zajmują się wyburzeniami, niwelacją terenu, pracami ziemnymi i usługami budowlanymi. Mega solidni, rzetelni i pracowici. Prace u nas szybko im poszły, jesteśmy zadowoleni z  jakości wykonanych usług.

Gość Geox

To zależy jeszcze gdzie. W woj mazowieckim bezkonkurencyjny jest Małmar i właśnie tę firmę polecam.

Gość dragoo

Z okolic Sokołowa Podlaskiego  to u nas sprawdziła się firma Wikrusz. Raz, dwa uwinęli się ze wszystkim. Nie tylko  zajęli się wyburzeniem, ale i  niwelacją terenu, kupowaliśmy też u nich piasek i kruszywa.

Dwa lata temu podczas wyburzania starego domu na działce korzystałam z usług firmy www.wlodekdrozdz.com. Uwinęli się ze wszystkim w kilka dni. Posiadają nowoczesne maszyny i doświadczoną kadrę pracowniczą. Oprócz samego wyburzania zajmują się także robotami ziemnymi i utylizacją odpadów.

Gość mareckki

U nas z kolei sprawdziła się firma KBS Diament-Serwis  z Psar pod Będzinem. Zajmują się m.in. wykopami, wyburzeniami czy rozbiórkami ale tez naprawą posadzek betonowych. Nie przesadzają z cenami i poważnie traktują klienta.

Gość Barney

Firma zwie się Małmar i znajduje się w Wielgolasie Duchnowskim. Dzialają na terenie całej Warszawy. 

Gość kamil

My wiele razy korzystaliśmy z usług firmy, która robiła u nas wyburzenia i była to firma MK Explosion z Warszawy. Polecam tą firmę bo to są prawdziwi specjaliści. 

Gość Kuba Kanek

Najlepiej skontaktować się ze sprawdzoną firmą logkoparki.pl ja burzyłem pustostan bez problemu.