Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Noblesa jest ŻAŁOSNA

Polecane posty

Gość

zmień płyte bo to już robi się nudne. kiedy tylko pojawie się na forum za wszelką cenę chcesz zwrócić na siebie moją uwage. wtf o co ci chodzi? to już naprawde robi się żałosne :o

Gość gość
ignoruj spaślaka xD

a ty nie masz teraz przejażdżki na małpie po pustyni? net w afryce jest drogi więc uważaj bo twoje posty cię drogo wyniosą :D

a poza tym, kim ty kur/wa jesteś, żebym miała się za tobą uganiać? :classic_cool: napisałam posta a ty zaglądasz 100 razy do tego samego tematu i tworzysz nowy topic.

Gość
ona ma coś chyba z głową. Zaczynam się jej bać bo chyba ma jakąś obsesje na moim punkcie. Kiedy pojawię się na forum od razu bezsensownie coś wypisuje-"brudna,czarnuch,nigga," itp. DESPERACKO CHCE ZWRÓCIĆ NA SIEBIE UWAGE :o

Gość
ZAŁOŻYŁAŚ chyba ze 4 tematy o mnie. W twoje tematy nie wchodze to ty zawsze piszesz do mnie jak ja napisze w jakimś temacie, a ty jesteś na kafe :O

Gość gość
art. 257 KK gg100997 🖐️

Gość gość
Ha ha ha ha odezwała sie fanka kiczowatego serialu i beztalencia w roli głównej. :) Strona główna Profil użytkownika: Noblesa Noblesa Wszystko: 404 Tematy: 52 Posty: 352 Recenzje: 0 Przepisy: 0 25.10.2014 Noblesa dodał/a temat: 25.10.2014 Noblesa dodał/a temat: Neger k***a neger! 25.10.2014 Noblesa dodał/a temat: Murzynek bambo na kafe mieszka, czarną ma dupę to nasz koleżka 25.10.2014 Noblesa dodał/a temat: Wy niedorozwoje, Noblesa po hiszpańsku znaczy Szlachta 25.10.2014 Noblesa dodał/a temat: Zostawię swój wytrysk do picia dla biednych dzieci z Afryki jak good girl gone 25.10.2014 Noblesa dodał/a temat: Nigga, zrób se testa na ebolę bo Polska zagrożona cala ---- To się szlachcianko Nobleso (padłam jak zobaczyłam za kogo się uważasz) cyberprzemoc nazywa i jest karalne. Widocznie ten seks nie był, aż tak dobry, że musisz odreagowywać frustracje na innych :P Krakowska za mała?

Po ch/uj kopiujesz stronę z mojego profilu? Powiem ci niedouczona pi/zdo, że mnie też niektórzy obrażali tutaj na tym forum i obrażają ale nie robię z siebie ofiary i straszę prawem :D pewnie większość ma mentalność ofiary z dzieciństwa.

Gość
Po ch/uj kopiujesz stronę z mojego profilu? Powiem ci niedouczona pi/zdo, że mnie też niektórzy obrażali tutaj na tym forum i obrażają ale nie robię z siebie ofiary i straszę prawem smiech.gif pewnie większość ma mentalność ofiary z dzieciństwa. x Nie robie z siebie ofiary i nie straszyłam nikogo prawem! :O Założyłam ten temat po to abyś się ode mnie od/pierdo/liła bo najpierw mnie to śmieszyło, ale teraz robi się to uciążliwe i żenujące :O

Gość
a poza tym, kim ty kur/wa jesteś, żebym miała się za tobą uganiać? x widocznie kimś dla ciebie jestem bo uganiasz się za mną jak pies :D

co za idiotka, chyba ebola atakuje ci mózgownicę, post o kopiowaniu był do gościa a nie do ciebie brudasie, ku/rwa (no chyba, że to ty musisz się wylogowywać aby mieć odwagę napisać) powiedziałam, że z tobą nie mam o czym dyskutować!

Gość
no chyba, że to ty musisz się wylogowywać aby mieć odwagę napisać kochana nie bawie się w takie rzeczy, ale każdy myśli po sobie :D A tak w ogóle to kogo mam się bać? :D Radze ci tak nie skupiać się na eboli. Lepiej zajmij się swoimi problemami psychicznymi...

Gość
klnąca gimbaza. Umiesz czytać? Ja nie klne i nie używam języka jak z rynsztoku w przecieństwie do noblesa :O W całej dyskusji PRZEKLNEŁAM RAZ bo do chama trzeba nieraz po chamsku :O

Gość
klnąca gimbaza. a tak w ogóle jestem dorosła :D

Gość gość
Noblesa nie badz taka pewna, ze nie staniesz sie ofiara. bo sie pośliźniesz na własny g*****e, które póki co wypuszczasz ustami.

Gość
klnąca gimbaza. Umiesz czytać? Ja nie klne i nie używam języka jak z rynsztoku w przecieństwie do noblesa :O W całej dyskusji PRZEKLNEŁAM RAZ bo do chama trzeba nieraz po chamsku