Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cy to moze byc uczulenie ?

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe ze dziecko dostało uczulenia na mleko ? Karmię mm od 2 miesięcy wszystko było dobrze teraz mój syn skończył 3 miesiące i robi zielone kupy co jakiś czas ( nie za kazdym razem ) i dostał wysypki niewielkiej ale jednak nie schodzi juz od 3 tygodni, czy mam powody do zmartwień ?? jest to moje pierwsze dziecko i nie zawsze wiem co powinnam zrobić

Gość gość
a może go za ciepło ubierasz - stąd ta wysypka?

Gość gość
O tym nie pomyślałam moze rzeczywiście tak jest postaram sie lżej go ubierać bo w domu zawsze jest ubrany w body krótki rękaw koszulka z długim i spodnie do tego skarpetki , założę mu cos lżejszego może przejdzie za kilka dni

Gość gość
Moj syn tez mial wysypke lekarz poradzil kompac w oilatum i smarowac cale cialo po kazdej zmianie pieluchy i faktycznie po 3 dniach zeszlo.

Wysypka, wysypka, ale zielone kupy powinny Cie zaniepokoic. U mojego malego oznaczalo to nietolerancje laktozy.

Gość gość
własnie te zielone kupy tak nagle sie pojawiły a nie zmieniałam małemu mleka podaje je jak zawsze , czy to mozliwe ze po 2 miesiącach podawania tego mleka pojawia sie nie tolerancja laktozy ??

z tego co wiem to zielona kupka u dziecka to nie dobry objaw;/idz do lekarza bo moze faktycznie ma jakies problemy

Gość gość
Zielona kupa to może być też zakażenie np. gronkowcem. Najlepiej iść do lekarza i weź ze sobą... hmmm... pełną pieluszkę. Poważnie piszę.