Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie olewa?

Polecane posty

Gość gość

W piątek zaprosiłam na Facebooka nieznajomego faceta, który mi się bardzo spodobał z wyglądu. Jego profil znalazłam przez przypadek szukając innego znajomego. Przyjął zaproszenie i napisałam mu, że miło mi go poznać. Odpisał, że jemu również oraz zapytał skąd jestem i rozmowa potoczyła się bardzo miło usmiech.gif Później napisał, że idzie do pracy oraz że pogadamy kiedy indziej. W niedzielę napisałam mu, że życzę mu miłej niedzieli oraz pozdrawiam. Odpisał od razu i znowu miło pisaliśmy ponad godzinę. Z racji tego, że nie jestem fanką przydługawych rozmów na komunikatorach oraz odważną kobietą napisałam mu dzisiaj, że gdy będzie u mnie w mieście to chętnie spotkam się z nim na kawę oraz co on na to. Był na Facebooku już dwa razy, ale nie mam informacji że wiadomość została wyświetlona( odczytana), a inne wiadomości zawsze wyświetlał. Myślicie, że specjalnie jej nie wyświetlił abym nie wiedziała, że odczytał czy jakimś cudem mógł nie odczytać

Gość gość
Może jesteś za szybka i się przestraszył.

Gość gość
Być może, ale taka jestem że lubię wiedzieć na czym stoję a nie zastanawiać się czy zaprosi czy nie zaprosi, czy napisze czy nie. Wolę wiedzieć wszystko od razu :-)

Gość gość
nie pomyslalas ze facet byc moze jest zonaty lub tez w szczesliwym zwiazku ? a moze jest homo i nie interesuje go znajomosc z kobieta, ktora w dodatku od razu proponuje spotkanie? :D

mialam podobna sytuacje,ale w druga strone :) Mozna odczytac i sie nie wyswietli - sa na to sposoby :) Ja za bardzo nie wiedzialam co odpisac po prostu,bo kolesia nie znam za dobrze,a jak do tej pory nie zrobil na mnie zbytniego az takiego wrazenia,zebym sie od razu umawiala (pomijam,ze akurat mam taki okres w zyciu,ze niekoniecznie mam czas i ochote na nowe znajomosci na zywo), wiec wolalabym najpierw konkretniej popisac,a dopiero potem - - jezeli pisanina wyjdzie fajnie (tez nie za dlugo, wiadomo), to moze i sie spotkam :) Oczywiscie juz czlowiekowi odpisalam,ale raczej w strone pisaniny niz wychodzenia gdzies - i zobacze co wymysli :)

Gość gość
lubisz wiedziec na czy stoisz i pewnie za tydzien bedziesz chciala juz wiedziec czy wezmiecie slub, ile dzieci. a po dwoch tyg nazwiesz go dupkiem, bo zrobil ci nadzieje i nie odzywa sie.

Gość gość
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Odpisał mi wieczorem, że jak najbardziej się spotkamy :-) Jego znajomi mieszkają w moim mieście i często przyjeżdża oraz da mi znać kiedy znowu będzie. Z tego co zdążyłam zauważyć po zdjęciach na Fb to jest wolny ;-) A tak na marginesie- Fb to świetne miejsce na poznawanie nowych osób- polecam wszystkim.

Gość gość
Nie no nie wierze ledwo co poznała gościa i już go zaprosiła na kawe:-D dziewczyno ty troche wyluzuj bo chyba to odstrasza facetów od ciebie. Ja rozumiem ze nie lubisz czekac ale zeby sie tak narzucać?