Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoda ze misza z top model odpadla

Polecane posty

Gość gość

ja tak uwazam kibicowalam jej.

Gość gość
majac na uwadze że zagrozona była ona i GÓRAL to lepiej, że ona odpadła ... sorry

Gość gość
Góral też poleci :P

Gość gość
goral poleci ale nie tak szybko, za duzo by bab zostalo. Mnie irytuje ta wydziarana dresiara, jest strasznie prostacka, ma male oczka i twarz jakby jej ktos patelnia przypieprzyl. Druga irytujaca to Marta - swinka Piggy, no ale niestety ta to na pewno do finalu dojdzie.

Gość tralcia
Marta ma brzydka twarz i jest wredna Misza byla ladna i delikatna

Gość gość
Ja bardzo lubię Martę - nie użala się nad sobą i jest PROFESJONALNA. Misza też była fajna, i do tego bardzo atrakcyjna, niebanalna uroda ale nie ukrywajmy z dziewczyn była jedną ze słabszych. Poza tym jest niska. Ma tylko 172 i to rzeczywiście było widać i nie miała ładnego ciała.

Gość gość
Misza ma brwi zarosniete tak ze kosiarka trzeba wjechac zeby to wygladalo i ogolnie typ takiej "kolesiowki" brak mi w niej tego pierwiastka delikatnosci.

Gość gość
Co z tego ze profesjonalna i ambitna skoro nieladna... Ma cos brzydkiego z ustami i nosem. Taki ryjek.

Gość gość
Michalina pokazuje tylko cycki a jak mowi to mam wrazenie ze aparat na zebach ma marta jest wredna ale to laska ktora walczy i ma jaja ta wytatuowana ola chyba faktycznie ma male oczy i kiepsko to wyglada ale ogolnie fajna dupa Osi-zal...nie nadaje sie widac to bylo jak miala oracowac z obcym modelem-deska sosonowa

Gość gość
ja tak nie przepadałam za Miszą ale dobrz że odpadł Maga

Gość gość
Ale jak na rurze tańczy... ;) Marta i Michał to faworyci do finału. Ewelina- piękna kobieta Osi- posągowa, świetne ciało Ola- drapieżna Michalina i Góral są zbyt mdli

Gość gość
Marte mocno promuja, to jej zdjecie z poprzedniego odcinka nie bylo az tak dobre, Michala bylo lepsze. Misze chcieli we wczorajszym odcinku wyrzucic - od poczatku to bylo widac, jak jako jedyna dostala dwa konie i niekorzystna stylizacje. Do finalu wejdzie Michal, Osi i Marta.

Gość gość
Bo Marta, jak to już wyżej napisał gość z16:24 jest profesjonalna i nawet jak ma słabsze zdjęcie to nadrobi to zachowaniem na wybiegu. Mnie też jej uroda się nie podoba ale nogi ma fantastyczne

Gość gość
a ty ile masz cm ze piszezs ze niska.rzeczywiescie byla normalnie karlem .... no coment

Gość gość
dokladnie dali jej 2 konie. jakos inni mieli usiasc na konia i tylko minke zrobic.jak ona miala je utzymac.celowe i wszystko ustawione

Gość gość
inne dziewczyny mialy ladna stylizacje ona specjalnie dostala tak ze wygladakla od razu zenujaco. chcieli wykurzyc i tyle

Gość gość
Co do Marty - zgadzam się z tym, że z twarzy nie jest jakaś piękna, ale świetnie sobie radzi na wybiegu, jest ambitna, podchodzi do zadań profesjonalnie. Nie użala się nad sobą i ma twardą dupę, a o to chodzi w tym biznesie. Tutaj wybiera się modelkę, a nie miss czy najfajniejszą Polkę :) Również uważam, że ona będzie w finale razem z Osi i Michałem, jednak ona raczej nie wygra, ponieważ to ludzie głosują, a oni w większości nie kierują się predyspozycjami, tylko emocjami. Mimo że Marta nie wygra, to wróżę jej najlepszą karierę ze wszystkich uczestników.

Gość gość
Jak na modelkę to raczej niska, zresztą Tyszka bodajże jej to wymawiał, także po sesji zdjęciowej z Saletą

Gość gość
chodzi mi o Miszę, ten poprzedni wpis z 17:25

Gość gość
Marta twarda, profesjonalana , pewna siebie ma duze szanse wygrac, tylko to ludzie beda glosowac i moze byc podobnie jak z Marcela z poprzedniej edycji... Goral, slodki, przystojny ale to nie wystarczy, przeslizguje sie z odcinka do odcinka... to Krupa zawsze staje murem za nim i to dzieki niej jeszcze nie odpadł, przez to jest za bardzo pewny siebie mysle ze nie dlugo wyleci,powoli pokazuje swoje prawdziwe oblicze i wredny charakter

Gość gość
a jak np. michalina jest 4 cm wyzsza to taka roznica wielka

Gość tralcia
Twarda dupa twarda dupa ... Litosci. To ma byc modelka, a nie kaskaderka czy policjantka. Kate Moss czy Anja Rubik nie musialy robic takich durnych zadan sprawnosciowych - po prostu ktos wplywowy je zauwazal i tak sie zaczela wiekszosc karier. To gadanie Olki Z o twardej d***e jest nudne i prostackie.

Gość gość
Goral tak szybko nie odpadnie bo takie ciacho podnosi ogladalnosc. Zwroccie uwage ze dlugo trzymali Mateusza Mage, bo byl kontrowersyjny, a w poprzedniej edycji Michaline. Jeszcze wczesniej byly lzawe historyjki. Maga odpadl bo zrobil co mial zrobic, ale goral jeszcze troche posprzedaje. Stawiam ze nastepna odpadnie Ewelina, juz ostatnio sie jej czepiali ze wyglada staro. Wystarczy dac komus niekorzystna stylizacje, wybrac srednie albo kiepskie zdjecie i gotowe

Gość gość
Ewelina albo Michalina odpadnie teraz A Ewelina ile ma lat ? Fakt, trochę poważnie wyszła na tym zdjęciu z koniem ale b. pięknie, wcale nie staro. Ciekawe, jak by wypadła w tej sesji Anja Rubik ? Podpis pod zdjęciem : nasza szkapa ;) :P

Gość gość
"Ewelina albo Michalina odpadnie teraz" No i trafiłam tydzień temu, obie dziś były zagrożone, Ewelina odpadła. Bar Refaeli jakoś mi się średnio podoba.

Gość gość
ja tez trafilam, obstawilam Eweline tydzien temu. teraz pora na Michaline, choc pewnie Olka sie nie spodoba na pokazach w Lizbonie bo ma tatuaze. A co sadzicie o zdjeciu Osi? dla mnie bylo rownie nietrafione jak Michala tylko w druga strone, Bar Refaeli stoi powazna a Osi rozesmiana za nia.

Gość gość
Michalina pewnie poleci, nie umie chodzić na wybiegu Ale te oczy ma faktycznie intrygujące jak mają np. Daria Werbowy, Natalia Wodianowa, Sasha Piwowarowa czy kiedyś Helena Christensen Tatuaże Olki idzie zamaskować profesjonalnym podkładami więc to chyba nie będzie problem Osi coraz bardziej lubię, w niej jest tyle radości, po prostu Bar się nie dostosowała ;) Marty zdjęcia mnie zaskakują, ona bez makijażu jest fatalna, po make-up'ie przechodzi metamorfozę, na zdjęciach super wyglądała Michał na portrecie też fajnie, choć nie mój typ ;)

Gość gość
no ale zwroc uwage ze Bar pojechala po Michale ze sie nie dopasowal do niej, ze stal jak kolek kiedy ona sie usmiechala i ze sa razem na zdjeciu ale w calkiem innych klimatach. Osi zrobila dokladnie to samo a nikt jej slowa nie powiedzial, wrecz chwalili. Nie wiem czy tatuaze mozna w pelni zamaskowac podkladem, pewnie mozna tylko pytanie czy na pokazie gdzie jest malo czasu i kilkanascie modelek komukolwiek bedzie sie chcialo wysilac z tym podkladem i do tego ryzykowac zniszczenie ciuchow dla takiej Olki? watpie.