Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

można jakoś złożyć skargę firmie orange ?

Polecane posty

Gość gość

bo sie wkurzylem wczoraj czy przedwczoraj doładowałem konto za 50 zł i sprawdzałem stan konta po 3 h było 43 zł cos tam bo kredytu miałem 5 zł i coś esów napisałem, i patrze sie za 10 minut zostało mi 0.03 grosza na koncie a wszystko przez antywirusa i włączoną transmisje danych bo resetowałem telefon no dobra rozumie zawaliłem ale mam pytanie czy im wolno czekać do ostatniego momentu i wziasc naraz 43 zł ;/ . gdyby brali po 30 groszyco minute to bym zrozumiał no ale bez przesady 40 zł naraz ;/

Gość gość
Twoja wina więc będzie niezasadna reklamacja, ale jak zadzwonisz, dobrze zagadasz i trafisz na miłego konsultanta to od ręki 30zł może Ci doładować (ale to raz na 3 miechy na rękę moga pójść) ewentualnie trafisz na głąba który się nie skapnie sprawdzając w systemie, że transmisja danych była i będzie sądził, ze "znikło" to i 50zł Ci odda

Gość gość
czyli mówisz by zadzwonić a gdzie i pod jaki numer . ja rozumie ze gdyby to brali po 30 groszy za minute czy cos ale nie naraz

Gość gość
opłata nie jest naliczana ze względu na czas trwania połączenia tylko ze względu na wielkość przesyłu. Niestety, wina jest twoja. Jeśli zadzwonisz do BOK i będziesz miły to może zwrócą ci część kasy. Powodzenia

Gość gość
coza złodzieje niedzwoncie po * 100 ;/ 1.50 tenn a gdzie ten numer do tego book znajde ?

Gość gość
jakbys mi ten numer dotego bok dal to bym byl wdzieczny

Gość gość
o jest *100 ale dla innych sieci 510 100 100 (płatne jak nr komórkowy, czyli łapie się w bezlimitowania itp)