Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majk27

Szukam "nowych" znajomych, POZ ;)

Polecane posty

Hej ludziska ;) !, tak jak w temacie - szukam jakiś nowych ciekawych znajomości (płeć obojętna, w końcu to nie randka :D), z kim można , wyjść gdzieś na miasto np. na "browarka", pośmiać się, czy czasami szczerze pogadać ;) A więc, mieszkam w Poz od roku, i coraz bardziej zaczyna mi brakować znajomości (mam masę znajomych... ale nie tu bo w moim rodzinnym mieście, którego jakby nie było, nie mam zamiaru co tydzień odwiedzać ;)) w moim wieku, lub o podobnej mentalności ;) Nie szukam typowo imprezowych osób, dla których jak w week się nie nayebią to weekend stracony - sam często się tak bawiłem, ale od jakiegoś czasu widzę że już mnie to nie "kręci". Żebyście mnie źle nie odebrali, lubię dobrze się bawić :D, i umiem - nie jestem jakimś nudziarzem, bo z tego co wiem, to większość moich znajomych z rodzinnych stron, uważa mnie za osobę z która nie da się nudzić ;D zresztą zawsze możecie się sami przekonać :D - tylko ile można imprezować, czasami brak po prostu miłego spędzenia czasu, czy szczerego pogadania na rożne tematy. Mam 27 lat i szukam osób w podobnym wieku +/- 7 lat ;) Odzywajcie się jak jesteście w podobnej sytuacji... choć oczywiście to nie wymóg ;) Miłego !

Mieszcze sie w przedziale wiekowym, ale niestety nie to miasto ;) Spotkać się nie da rady, ale popisać to czemu nie :)