Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się beznadziejna

Polecane posty

Gość gość

Mam niskie poczucie własnej wartości, czuje się głupia, ciągle porównuję się do innych. Całe życie wmawiano mi że jestem najgorsza, przez to nawet faceta nie mogę znaleźć bo gdy tylko zauważę ze ktoś się wokołol mnie kręci tłumaczę sobie że pewnie mi się wydaje, a jeśli nawet nie, to na spotkaniu uzna mnie za jakiegoś tępaka. Źle mi z tym...

Gość gość
Levviatan ,kope lat:)

Gość gość
ktokolwiek ci nie wmawial nie wierz mu wiecej ;) nie to ladne co ladne tylko to co sie komu podoba wiec podaj jeden sensowny powod dla ktorego uwierzylas tym co ci wmawiaja

Gość chłopakzwawy
Hej, skąd jesteś?

Gość gość
Zawsze mówiono że jestem dziwna, cokolwiek bym powiedziała, zrobiła - byłam dziwna, źle się uczyłam - może nie źle, ale koleżanki przecież uczyły się lepiej. Byłam niegrzeczna, koleżanki za to zawsze grzeczne , kulturalne a ja.... niewychowana. Rodzina (cała) ciągle niezadowolona, coś było dobrze, ale przecież czemu nie jest lepiej? Kupiłam sobie nowy ciuch - musiałam później słuchać jaki jet okropny, ja nawet gustu nie mam. Nigdy nigdzie nie jeździłam, bo po co wczasy, z resztą kasy nie ma... Marzenia? to tylko moje zachcianki, każde musiałam wybić sobie z głowy, bo się nie nadaję.

Gość chłopakzwawy
Hej, na pewno są marzenia które możesz spełnić. Jakie masz aktualnie?

Gość gość
Aktualnie to już jestem za stara by się spełniły ...

Gość chłopakzwawy
To ile masz lat?

Gość chłopakzwawy
To jakie masz marzenia? Jesteś tylko kilka lat starsza ode mnie i sam myślę że jeszcze mam sporo przed sobą.

Gość gość
One się już nie spełnią.... Ale boli mnie to że czuje się taka okropna, wedle mnie każdy jest lepszy, ciekawy a ja nie, tylko zyje z dnia na dzień nikomu niepotrzebna .

Gość chłopakzwawy
To powiedz, jakie są. Skąd jesteś w ogóle? Z jakiego powodu czujesz się niepotrzebna?

Gość gość
a nie przyszlo ci do glowy ze osoby ktore tak sie zachowywaly wywalaly na tobie po prostu swoje frustracje? zlej baletnicy przeszkadza i rabek spodnicy jak mawiaja z tego wniosek ze to jakby nie twoj problem tylko ich

Gość chłopakzwawy
gość dziś Co się dzieje?

Gość gość
Moje marzenia niech pozostaną tajemnicą:) Rodzina całe życie zmawiała mi że są lepsi i mnie do nich porównywała. Atmosfera też byłą nerwowa... A skąd jestem? Z centralnej polski ale nie z warszawy :)

Gość gość
troszkę szkoda, bo chętnie bym zaprosił na jakieś piwo, do odstresowania.

Gość gość
A twoja rodzina też jest lepsza, co osiągnęli, jak wyglądają?

Gość Falwocka
Dziewczyno, zmień to. Nie ma sensu się katować. Sama siebie napędzasz. Zrób coś wreszcie dla siebie. W końcu zadbaj o swój wygląd on wpływa na Twoją samoocenę. Ja jestem po rozstaniu i wreszcie robię coś dla siebie. Między innymi schudłam i zmniejszyłam zmarszczki z bee pure, do tego zmieniłam całkowicie nawyki i jestem w stanie teraz uwierzyć, że wygrałam życie.

Gość gość
U mnie było podobnie, przeszło po 30tce. Trochę późno. Ty jesteś młoda więc zrób co możesz żeby być silniejszą i pewniejszą siebie. Czas szybko leci i lepiej go nie marnować.

Gość gość
tu jest fajna strona dla osób, które mają problem z zaniżoną samooceną i kompleksami: www.magnoli.blog.pl

Gość gość
Weź się w garść inaczej będziesz całe życie nieszczęśliwa a chyba tego nie chcesz? Ja jestem po długoletnim związku i uwierz mi nie było łatwo wziąć się za siebie. Ale udało się. Schudłam, później pojawiły mi się zmarszczki na twarzy ale je też wyeliminowałam, znaczy trochę wygładziłam beepurem. Zmieniłam styl ubierania i wiesz co? Nie żałuję decyzji. Chociaż czasem mi go brakuję ale mam teraz to co zawsze chciałam.

Gość korona1
kosmetyki beepure? gdzieś o nich już czytałam na jakimś blogu.

Gość gość
Wszystko przed Tobą. Musisz tylko bardziej w siebie uwierzyć. Ja też kiedyś taki byłem, z dużo od siebie wymagałem i równocześnie byłem zamknięty w sobie, niepewny. Bardzo długo podobała mi się pewna dziewczyna, lecz zawsze wmawiałem sobie, że na nią nie zasługuje i ona na pewno nie jest mną zainteresowana. Tak straciłem trzy lata. Teraz jesteśmy ze sobą i jest nam dobrze, a ja żałuję, że tak długo zwlekałem.