Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladaja sie za mna mlodsi faceci....

Polecane posty

Gość gość

ale najgorsze jest to ze ja nie jestem obojetna na takie zaloty,mam swietnego meza ale to mi tak strasznie pochlebia i nawet czesto w myslach cos z nimi robie,az mi wstyd,boje sie ze kiedys skonczy sie czynami...

Gość gość i kość
a ile masz lat...?

Gość gość
Sadze, ze jestes w odpowiednim etapie zycia ;) dlatego tak tez sie dzieje... z mezem na codzien przebywasz?

Gość gość
rzadko kochasz się z mężem...?

Gość gość
nie,normalnie kilka razy w tygodniu sie kochamy,mam 33 lata i momentami czuje sie jak pedofilka :-)

Gość gość
chodzi o to ze ja zawsze zartami zbywam malolatow -"wiesz,jestes slodki ale ciagle za mlody"...

Gość gość
Ooglądają się za Tobą dzieci?

Gość gość
ostatni ktoremu oczy sie swiecily to mu mowilam ze jest prawie10 lat mlodszy a on usilnie przekonywal ze tylko 9,maz wie ze mnie kreca mlodsi ale zawsze z tego zartujemy,tylko ze boje sie ze zarty sie skoncza i w koncu jakiemus ulegne :-/

Gość gość
dla mnie 10lat czy nawet 5 to zbyt duza roznica wieku

Gość gość
rzyg, jak jesteś łatwa i bedziesz chciała sie puścic to i z 10 lat starszym to zrobisz, nie pitol głupot

Gość gość
Masz 33 lata, zapewne wyglądasz atrakcyjnie, a tu znów pojawiają się tacy co ich chyba nikt nie chce ? ;) tak to czasami tu bywa ... a mąż wie, że na forum swój problem poruszasz czy nie bardzo? ;)

Gość gość
tu nie chodzi o puszczanie i z kim,ale o to ze o tym mysle potem i mnie to meczy,bo sobie wyobrazam rozne rzeczy

Gość gość
o forum nie wie,bo wstyd mi przyznac ze to o czym zartujemy chodzi mi po glowie potem

Gość gość
Hmm.. powiem tak, albo nie tak .. przejdziemy na moment rozmowy na prv ? meil, gg, co posiadasz ? coś Ci poradzę ... może, z własnego doświadczenia ...

Gość gość
wyobraxnia to jedno, kazdy sobie coś tam wyobraża a czyny to drugie, sama napisałaś że boisz się że skończy się czynami. Nie zaprzeczaj sama sobie.

Gość gość
no tak napisalam i nie zaprzeczam ale poki co siedzi mi to w glowie i mysle o tym,ale nie napisalam ze mam zamiar sie puscic i wszystko mi jedno z kim.

Gość gość
Bo niektórzy pewnych spraw nie rozumieją, jak widzisz sama ;) będziesz chciała pogadać, może pomyśleć nad tym to napisz, jakoś się zgadamy ;)

Gość gość
ktos z privem przesadzil,to moj pierwszy temat i nie mam zamiaru podawac moich prywatnych numerow czy adresow,jesli masz cos do napisania to napisz na forum

Gość gość
Nie chciałem byś źle to odebrała .. przepraszam. Co do tego co napisałaś, nie masz nad tym zbyt dużej kontroli gdy emocje pójdą w grę, a jeśli się tak stanie, wątpie iż męzowi będziesz chciała się tym pochwalić, hmm ?

Gość gość
to tylko glupie mysli ale mnie przesladuja,doczynow daleka droga i nie szukam okazji aby je miec

Gość gość
Hę.. powiem Ci tak, nie wiesz co się trafi w życiu. Też nie wiedziałem, a jednak się stało, kolorowy zawrót głowy, tak to ujmę, ale fakt, myśli i wgl wszystko jednak w człowieku chodzi i się myśli, ale myśli się przed jak by to było, a potem, o, mam co wspominać ;)

Gość gość
ile masz lat ze chcesz mnie tak usilnie nawracac? :-)

Gość gość
Wiedz jedno, tego nie skontrolujesz. Ma się stać to tak się stanie, bo oczy, same oczy tego kogoś zawsze mogą Twe ciało oczarować, w którym coś zacznie się dziać ;) A co więcej, tu Ci nie powiem, raz, nie chcę, a dwa widzisz jacy ludzie są ;)

Gość gość
Strzelaj :D jak Ci się uda to się uśmiechniesz :D

Gość gość
Mam pecha do mlodszych wiec nie bede strzelac :-)

Gość gość
I nawracać Cię nie chcę, bo potem będzie jeszcze na mnie, że coś w życiu się nie powiodło ;(

Gość gość
nie wiem,nie mam pojecia...ale ja sie przyznalam ile mam lat.

Gość gość
No powiedziałas powiedziałas, ujmij 9 i bd wiedziała :D już widzę Twą reakcję ... " OoOoOo"

Gość gość
tak pomyslalam ...ale mialam nadzieje ze az takiego pecha nie bede miec :-)