Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogladaja sie za mna mlodsi faceci....

Polecane posty

[ta od malolatow] Imienia niestety nie znam, jeżeli chcesz ja mogę opuścić temat.. wykażą się inni mądrościami. Czuję, że będziesz miała w czym przebierać ;)

Gość gość
Ja mam dziwne myśli na temat starszych ode mnie kobiet... nie pociągają mnie rówieśniczki.

Gość gość
Ja mam dziwne myśli na temat starszych ode mnie kobiet... nie pociągają mnie rówieśniczki. Kolego, nie bądź nad wyraz skromny...

Gość ta od malolatow
Jezu ludzie tylko sie nie pobijcie,nawet sie nie znamy a wy juz sie od frajerow wyzywacie,dobrze ze to przez internet a nie na zywo bo bym byla zmuszona zwinac sie z imprezy i taksowke wziac...a tak to pojde spac bo jestem starsza od was i pracuje :-) jutro sie odezwe jak bedzie jeszcze do kogo,dobranoc

Gość gość
Zawsze podobały mi się kilka lat starsze kobiety. Wydają mi się bardziej kobiece niż rówieśniczki. W podstawówce podobały mi się licealistki...

Gość gość
za mną tez,i to sporo młodsi,tylko że mnie to w ogóle nie obchodzi.

Gość gość
Nie tylko Ty pracujesz :)

Gość gość
Obraziła się i poszła spać , bo się znalazł wyrywny ;)

Gość ta od malolatow
jak juz napisalam to pracuje,i niestety wstaje o 4:30 rano .wtedy wiekszosc z was bedzie spac jeszcze.

Gość gość
Życzę zatem spokojnej nocy :) i miłych snów nieznajoma :)

Gość ta od malolatow
nie naleze do obrazalskich ale do takich ktore potrafia dowalic do pieca jak trzeba.Na prawde musze isc spac ale jutro rano jak wstane to obiecuje ze sie przywitam.

Gość gość
podobaja mi sie mlodsi

Gość ta od malolatow
Dzien dobry,jestem juz w pracy i nie bede miala czasu pisac ciagle,ale postaram sie odzywac w miare mozliwosci.

Gość gość
a wiesz czemu się oglądają - bo albo jestes z******ta laska na miare swiatowych najladniejszych modelek, albo sobie z ciebie kpia. zaden zdrowo myslacy facet nie leci na starsze ciało, w nature maja wpisane ze najlepsza cechy kobiety to mlodosc, a natury nie oszukasz

Gość gość
jest jeszcze 1 opcja - na twarzy masz wypisane haslo ''przelec mnie''

Gość MiniAczeeek
Czyzby kolejne zazdrosci ? ;) z czasem gdy sie poczyta kilkanascie wpisow roznych osob mozna stwierdzic, ze sa kobiety, ktorym chyba nic w zyciu ne wychodzi (glownie szczescie co do facetow, po czesci uroda tez), a druga sprawa jest taka, ze skoro mlodszym sie podoba to logiczne iz jest tak i ze starszymi ? Z tego co autorka pisala mam tu ma mysli srednia wieku okolo 33 lat, jak i ta mlodsza.. starsza w sumie tez. Kazda, ktora chodz raz poczula sie wyjatkowo z mlodszym, mozna latwo i z forum wywnioskowac, nie chce by byl to tylko raz. A jest tu wiele aspektos, ktore maja wazna wage w tym ! Ilez to juz nawet i tu na forum przewinelo sie wpisow, co do romansow... i co tylko starsi sie tak podobaja kobietom ? Raczej chyba nie... z mojego pkt widzenia to wlasnie gdy pod 40 podchodza, szukaja kogos mlodszego, badz nawet nie to, ze szukaja, ale gdyby byla okazja to by skorzystaly ! Prawo natury: starszym facetom sie mlodsze podobaja, mlodszym facetom starsze (chyba dlatego, ze wiedza czego chca i sa na 100% pewniejsze saych decyzji niz rozbrykane malolatki). I dziekuje ;)

Gość gość
Mam 40lat i związałam się z 30latkiem. Mężczyzna ten na pewno w swoim myśleniu przeskakuje niejednego 40latka. Do tego w komplecie mam jego piękne ciało, wspaniały seks, jego zachwyt nad moją osobowością.

Gość ta od malolatow
ale ja sie zgadzam z tym co ludzie pisza,ja znam osobiscie 2 pary gdzie kobiety sa nawdt duzo starsze,czesto o tym myslalam, jedna z nich jest ze soba 15 lat i facet ma teraz 37 wiec byl mlody kiedy sie poznali,u nich strasznie widac ta roznice ,w pracy byly zaklady bo wszyscy mysleli ze to matka i syn,ona byla na prawde piekna te 15 lat temu ale teraz to taka babcia doslownie,i zal mi tego faceta bo widac po nim ze nie jest szczesliwy.Ja sobie zdaje z tego sprawe ze mlodszych facetow moga pociagac starsze kobiety w sensie seksualnym i nic w tym zlego,ale osobiscie balabym sie tego jak ta roznica moglaby wygladac za jakies 25 lat,kiedy facet 40 to niezle ciacho a konieta 55 letnia to juz nie zaciekawie wyglada.

Gość gość
wiekszosc kobiet to jest z facetem z powodow finansowych a faceci z kobietami tez po prostu latwiej wtedy a jak to czytam to koszmar macie 111 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY