Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama Mamusia Muminka

PRAGNĘ najbardziej na świecie

Polecane posty

Gość lejn
a ja bym chciala napisac pracę magisterską . najbardziej na świecie

Gość gość
Łatwe, matura jest banalna a na kierunek o którym mówisz wystarczą Ci najniższe wyniki, może znajdź jakieś ambitniejsze marzenia bo to masz już w kieszeni

Lejn a na jaki temat ta praca? Ja chciałabym zdać maturę z angielskiego pisemnego i matematyki. Moimi wymarzonymi kierunkami studiów są pedagogika albo dziennikarstwo czy tam praca socjalna, resocjalizacja czy tam reżyseria.

Gość lejn
o samoocenie, poczuciu wlasnej wartości. dziennikarstwo- fajny kierunek. bardziej boisz się matury z ang. czy matmy?

Lejn a ty studiujesz dziennikarstwo. I jednego i drugiego. Ponieważ angielski znam po łebkach a w matematyce to się w niczym nie orientuje, kompletnie nie wiem co z czego się wzięło. Teraz pracuję, muszę zarobić na korepetycję, moi rodzice tak nie mieli na moją edukację.

Gość gość
Smerfetko, bardzo niegramatycznie piszesz. Jak ty sie chcesz nauczyc jezyka obcego, skoro z ojczystym masz problem? Poza tym , zakladasz co rusz nowy temat tutaj, wiec wnioskuje ze duzo tu przesiadujesz i nie za bardzo masz czas na nauke.

Gość gość
A ja mam maturę,choć mój ma tylko podstawowe i swojego synka nazywam muminkiem ...więc nie podszywaj się!!!s