Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z rozszyfrowaniem kolesia

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, poznałam kolesia na jednym z portali społecznościowych. Co prawda 5 lat ode mnie starszy, ale nie wyczuwam różnicy wiekowej. Ja mam 18 lat, on 23. Chłopak jest bardzo oczytany, ma ogromną wiedzę, studiuje ciężki kierunek, obecnie jest na etapie magisterki. Jego zainteresowania to głównie piłka nożna, trenuje tam z kolegami rekreacyjnie, widać że się tym jara. Im więcej piszemy ze sobą ( dodam, że piszemy ze sobą tylko wieczorami) to wyłania mi się pewien obraz faceta. Moje spostrzeżenia są następujące: mam wrażenie, że lubi dominować w związku jak i w otoczeniu, sam to bardzo wyraźnie mówił, i on i jego rodzenstwo są dobrze wykształceni, wszyscy pokonczyli niezle kierunki i są dobrze sytuowani zawodowo, nie jest w tym wszystkim jakims pozerem, nie ma samochodu więc nie panoszy się, umie gotować. Chciałabym go bardziej poznac, tylko nie wiem jak to zainicjować?

Gość gość
a proponował Ci już wyjście jakieś czy coś?

Gość gość
zaproponował ale raczej w żartach coś w stylu 'wyskoczysz na piwo ze mną', w dodatku o godz. 22:00 także doskonale wiedział, że o 5:30 mam pobudkę, nie było to na poważnie. czasami coś tylko napomni o 'wpadce do niego na coś dobrego do jedzenia' itd. dodam, że mieszka w akademiku.