Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem złośliwa dla mojego chłopaka,sama nie wiem co chcę

Polecane posty

Gość gość

Nie specjalnie, jakoś samo tak wychodzi. Nie wiem czemu tak się zachowuję. Nie panuję nad sobą. Jakiś czas temu on strasznie działam mi na nerwy, ale po kłótni zaczął się starać. Za to ja teraz nie potrafię się zachować. Nie chce mi się go słuchać, nie mam ochoty się z nim widywać. Sama nie wiem co do niego czuję. Jestem z nim 4 lata. Może powinnam to zakończyć, ale nie potrafię. Tyle dobrego z nim przeżyłam. Tylko ten rok taki kiepski. Nie umiem podjąć decyzji więc jak idiotka go unikam. Gdy się spotkamy to się posprzeczamy. Gdy go nie ma ja żyję marzeniami, ze będzie jak dawniej. Tylko rzeczywistość brutalnie uderza człowieka. Czuję się jak totalny dzieciak. Pogubiłam się strasznie, nie mam się nawet komu wyżalić.

Gość gość
To ten związek istnieje jeszcze? Dziwnie to opisujesz.

Gość gość
jak ty nie wiesz to nikt za ciebie wiedzial nie bedzie

Gość gość
Wiem, musiałam gdzieś się wyżalić. Samej jest mi głupio za moje zachowanie. Skoro coś się nie układ to powinnam podjąć decyzję. Tylko ja ogólnie jestem jakaś przybita i wszystko mi obojętne. Boję się, że będę żałować podjętych decyzji wiec nie podejmuję żadnych. Wszystko jest jakieś mdłe.

Gość gość
Wiesz miałam tak samo przez 18 lat mojego małżeństwa , dokładnie .Poszłam do psychologa i wiesz co się okazało ,że odreagowuje moje dzieciństwo i lata wczesnej młodości , o czym ja wcale nie byłam świadoma .

Gość gość
20:35 a możesz coś więcej napisać?