Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim są faceci, którzy żenią się z takimi kobietami?

Polecane posty

Gość gość

Znam 2 dziewczyny, które nie maja nic w głowie. Dosłownie. Żadnych pasji, ambicji. Z urody jedna jest brzydsza ode mnie, a druga jest prześliczna. Ta brzydsza ma kilka przyjaciółek(bliskich koleżanek), które są tak samo brzydkie jak ona. Pracy póki co nie ma i planów też nie. Jedynie ślub w planach. Prześliczna nie ma żadnych nawet koleżanek. Nie potrafi się wypowiedzieć na żaden temat. Potrafi mówić tylko o sobie. Odwróćcie sytuacje. Wyobraźcie sobie, że one są facetami. Potrafiłybyście spotykać się z takimi?

Moim zdaniem, jako faceta, kieruje, a raczej nie kieruje wizja przyszłości z taką osobą tzn. facet, który ma taką kobietę nie myśli co będzie za jakiś czas tylko chce mieć fajną lalę. W sumie to siebie warci są tacy.

Gość gość
Ale oni biorą ślub z tymi kobietami. Jakby nie mieli wyznaczonej daty ślubu to by mnie to nie interesowało. Jednak uważam, że ślub to wciąż bardzo poważna decyzja i nie podejmuje się jej pochopnie. Obie strony i one i oni musieli poważnie nad tym myśleć. Stąd moje pytanie.

Częściowo odpowiedziałem w poprzednim poście. Takie puste lale biorą równie puści faceci, więc równowaga jest zachowana. Nie wiele sobą reprezentują i dostają takiego samego partnera. Podsumowując - jeśli widzisz jakiegoś faceta z taką lalą to nie masz czego żałować bo ten facet jest przynajmniej podobny do swej panny.