Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obsesja na punkcie nowej dziewczyny byłego faceta

Polecane posty

Gość gość

pomóżcie bo ciągle ją ''widzę''. Idąc ulicą patrzę na inne kobiety, obserwuje i ciągle wydaje mi się, że to ona. Z nim byłam krótko ale bardzo mocno się zakochałam. Zerwałam bo nie mogłam znieść jego zachowania. Nie byłam traktowana jak kobieta tylko jak szmata. Strasznie mnie to bolało i boli. Nie monitoruje rzecz jasna jego życia. Widziałam ich raz, razem wtulonych przy pocałunku. Myślałam, że serce mi pęknie. Mnie najpierw rozkochał, twierdził, że jestem dla niego tą wymarzoną a potem... nie chciał nawet mnie widzieć, odwiedzić jak byłam chora. Nie mam siły nawet o tym opowiadać.. od czasu tego spotkania z tamtą ciągle się porównuję, że jestem brzydsza, głupsza itd. Nie jest to normalne wiem, ale nie umiem przestać

Gość zawsze szczery
Nie mam siły nawet o tym opowiadac x alleluja!

Gość gość
Powinnaś się cieszyć że pozbyłaś się chama!Tą dziewczynę też będzie tak traktował jak Ciebie.Daj sobie spokój i znajdź kogoś innego ,po co to rozpamiętujesz!

Gość gość
idź na siłownię i zbij stres sportem, przy okazji wyładniejesz i może kogoś poznasz, zawsze zmiana środowiska daje radę w takich sytuacjach, co Ty na to?

Gość gość
traktował Cie jak szmate, wiec za czym Ty dziewczyno tęsknisz???

Gość gość
Ano niestety, to jest zalosne, ze kobiety tesknia za chamami, ktorzy je zle traktuja. Trudno to pojac:O

Gość gość
nie o to chodzi, że za nim tęsknię. Sama nie wiem jak to ująć, po prostu ciągle wydaje mi się, że tamta ma teraz wszystko czego mnie nie było dane doświadczyć.