Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres a zapalenie pęcherza

Polecane posty

Gość gość

Jaki związek ma to, że zapalenie pęcherza dopada mnie w trakcie okresu? Czy tabletki na bazie żurawiny mogę brać mając okres?

Gość gość
a na pewno jest to zapalenie pęcherza? bo ta zbieżność dość dziwna jest

Gość gość
wydaje mi się, że zapalenie pęcherza, nie dam rady się teraz wybrać do lekarza, bo pracuję i nie mogę wziąć wolnego, czy jest jakiś inny sposób żeby to sprawdzić niż badania w labolatorium?

Gość gość
czym sie objawia to zapalenie pcherza? gdzie cie dokladnie boli i w jaki sposob? ja choruje na nie przewlekle wiec cos o tym wiem, ale nie powinno to miec zadnego zwiazku z okresem wiec mysle ze co innego ci dolega

Gość gość
kup sobie w aptece furagine bez recety pij z witaminą c 3 razy po 2 tabletki przez 5-7 dni jesli nie pomoże to mogą być bakterie w moczu lub jakaś infekcja pochwy i tedy bedziesz musiała wybrać się do internisty po badania moczu lub ginekologa

Gość gość
jakbhs miala zapelenie pecherza to watpie czy bys byla w stanie normalnie pracowac, to jest taki ieznosny bol ze od razu leci sie do lekarza po antybiotyk

Gość gość
ja nie latam do lekarza po antybiotyk, w aptece jest wiele środków które można przyjmować na tę przypadłość i szybko przyniosą ulgę, żurawina i tabletki na jej bazie na prawdę potrafią działać cuda, jeśli weźmie się je odpowiednio szybko