Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam_USA

Gdy modlisz się, ściągasz aniołów, które dają ci pomysły na zmienę życia

Polecane posty

Gość Adam_USA

Np., gdy modlisz się o szczęśliwą podróż, wówczas Bóg wysyła swoich aniołów, które podsuwają myśli do wszystkich tych, którzy będą mieli wpływ na przebieg podróży. Aniołowie pracują zespołowo i bardzo trudno jest opisać ich akcje, ponieważ dla nas są zbyt złożone. W dużym uproszczeniu: jeden anioł może zająć się pilotem i nasuwać mu takie myśli, które nie służą roztargnieniu, ale wzmagają czujność. Inni aniołowie mogą zająć się kontrolerami i innymi pasażerami.

Gość gość
Tak, a teraz zmów grzecznie paciorek i idź spać:)

Gość Adam_USA
Jeżeli złorzeczysz komuś, wtedy ściągasz demony z piekła, które podsuwają niszczące, degradujące myśli i do tego utrudniają prace aniołów. Jeżeli życzysz komuś śmierci na drodze, wówczas ściągasz na siebie i na osobę demony, które podobnie jak Boże anioły działają zespołowo. W dużym uproszczeniu: demon będzie kusił osobę za kierownicą do akcji, które mogę spowodować wypadek (nadmierna prędkość, roztargnienie, nieuwaga itd.) Atak demona na taką osobę może zostać zablokowany przez łaskę uświęcającą i pomoc ze strony świętych i Bożych aniołów.

Gość gość
masz rację są istoty które podłączają się do człowieka, do jego myśli i wszystko wzmacniają ,np za pijanym ciągną się takie istoty którym odpowiada taka energia,a czasem i wejdą w człowieka i jego oczy juz jakby nie tylko jego.

Gość gość
co to jest laska uswiecajaca?

Gość gość
nie bajdurz bo zanudzasz

Gość gość
autor ma rację każda modlitwa pomaga każde zło powraca podwójnie

Gość gość
Spoko...szkoda, że zło powraca wybiórczo. Ja coś powiem, zrobie-dostaję podwójnie za to. Ktoś mi coś powie, zrobi, złorzeczy mi-żyje sobie jak król i świetnie mu sie powodzi. Genialna sprawiedliwość.

Gość gość
Nieprawda, ze zlo wraca, niektórzy krzywdzą innych i żyja jak pączki w maśle, a Ci, którzy żyja jakimiś wartościami maja pod góre cale życie.

Gość gość
Własnie post wyzej o tym napisałam. Wybiórcza sprawiedliwość i zło tez wybiórczo powraca.

Gość gość
no właśnie, to dlaczego tak jest?