Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie czasem tak, ze ze zmęczenia się nie myjecie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja niestety czasem tak mam....;-( rano nadrabiam wtedy zazwyczaj...to xle?

Gość gość
Tak. Każdy powinien się myć przynajmniej 2 razy dziennie, rano i wieczorem.

Gość gość
Oczywiście, jak wracam z nocnej zmiany i padam na pysk. Wtedy tylko sciągam ciuchy i wskakuje pod kołdrę spac.

Gość gość
Zadko ale dzis jest ten dzien...po.18h poza domem myje twarz, zeby a prysznic rano

Gość twardosz93
Wiele ludzi tak ma. Miałbyś czym się przejmować idąc spać wieczorem i nie myjąc się po wczorajszym nawet rano..

Gość gość
mam wyrzuty sumienia;-/ dzis chyba tez tak zrobię

Gość gość
acha, śpię sama, jakby co, inaczej jkaby ktos ze mną był...kiedyś kolo jak do mnie przyszedł na noc wyznał, ze się nie będzie mył, o k****, ja bym tego nie zrobiła

Gość gość
ja bym nie potrafiła spać nie umyta

A potem się dziwić, ze ludzie rano w autobusach je/bią jak przyjdą z roboty i prosto do wyra a rano nie zdążą już tego zrobić. Wstyd!

Gość gość
ja bym nie potrafiła spać nie umyta

Gość gość
Nie myć się,to przyjść do domu prosto do łóżka.Myć się:twarz,nogi ,przyrodzenie{dla mnie to minimum}.

Gość gość
Czasem się zdarza, ale tylko wtedy, gdy wiem, że następnego dnia rano mam więcej czasu i na pewno zdążę się porządnie umyć.

Gość gość
Ja sie czasem i dwa dni nie myje ale nie pracuje i prawie w ogóle sie nie poce

Gość gość
Mi się zdarza... jak przychodzę padnięta po pracy, albo po imprezie na mocnej fazie... nawet makijażu nie zmywam, a rano wstaję jak zombie ( a raczej koło południa bo imprezuje zwykle jak nast. dnia mam wolne :P ) Też śpię sama :D

Gość gość
Niektórzy mogą się nie myć 2-3 dni i nic nie czuć, inni wezmą prysznic rano i po przyjściu do pracy jebią okrutnie, także reguły nie ma :)

Gość gość
Jak wracam z nocnej zmiany to nigdy. Ja sie nie poce i mam sucha skore wiec nie śmierdze i spie sama a jak rano mam gdzieś wyjść to rano biore prysznic. Ludzie bez przesady, swiat sie nie zawali.

Gość gość
Raczej z lenistwa czasem się zdarza w depresyjnym nastroju. Zmęczona muszę wziąć prysznic, żeby zasnąć.

Gość gość
Mi się zdarza zasnąc nawet w ciuchach. Po pracy przychodzę. Dopiero w nocy jak się przebudzę rozbieram się i albo się myje albo już nie, ale z domu zawsze wychodzę wymyta.

Gość gość
Mi kiedyś jak facet na pierwszej randce powiedział że on się nie myje wieczorem tylko rano, po całym dniu w pracy pewnie upocony i z brudną dupa no jak tak można. Więcej się z nim nie umowilam. W ogóle to z Jim coś było nie tak potem się okazało Bo wydzwanial do mnie po 15 razy jak nie odbieralam. Ale skuteczny o******* zadziałał i poszedł szukać szczęścia gdzieś indziej :)

Gość gość
Często tak mam, a jak jestem chora to już w ogóle olewam higienę. Ha ha ha

Gość gość
tak do gotowania sie zabiraj jkobieto polska a potem sprzataczka badz i nie zapomnij wsadzic penisa w gebe bo to naprawde cudownie byz mezatka i sluzaco i nawet nie masz sily potem 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
nie , po całym dniu trzeba wziac nawet krotki prysznic , nie wyobrazam sobie klasc sie do lozka spocona, brudna a na drugi dzien czysta znowu tam spac

Gość gość
ja sie wole myc rano bo prysznic mnie rozbudza; jak sie umyje pozno to nie moge potem zasnac.

Gość wyzwolona kobita
Jezu- jak można w ogóle zasnąć w ubraniu i bez mycia? Jednak co niektórzy niewiele różnią się od świni

Gość gość
mi się to nigdy nie zdarza, a często chodzę spać o różnych dziwnych porach. po imprezie też choćbym była totalnie nawalona, nie zasnę bez mycia i demakijażu.

Gość gość
tak, zdarza się czasem. Ale zawsze myję sie rano. Ja bardziej nie rozumiem ludzi, którzy kąpią się tylko wieczorem i wydaje im się, ze rano są czyści.. Ja przynajmniej wiem, że idę spać brudna

Gość gość
a fu- to jest okropne

Gość gość
Bardzo, bardzo sporadycznie. Muszę być ekstremalnie zmęczona i musi być ekstremalnie późno. Jednak nawet jak nie biorę prysznica to szybko się podmywam. I zmywam makijaż - obowiązkowo. Nigdy nie położyłam się spać bez demakijażu.