Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćEwa

Zastawiam się czy on dał tę piosenkę dla mnie?

Polecane posty

Gość GośćEwa

a może kogoś ma? A więc rozstałam się z facetem,powód dość błahy-on mnie zostawił,,,,bo ?bo miał dosyć mnie!!! mojego infantylnego zachowania ,mojej wybuchowości,krzyków,nie chcę pisać dlaczego taka byłam,ale uwierzcie mam wytłumaczenie na siebie i swoje zachowanie,,to on znikał i wracał kiedy chciał,,on mnie do tego doprowadzał,,,,a teraz? ma lepiej? przecież tak kochał ten swój ideał.Zastanawiam się czy to był powód do rozstania,bo zauważyłam u niego na gg wpis a dokładnie link z piosenką,nigdy tego nie robił...hmn,,,nie wiem czy to do mnie a może do swojej nowej?może on poprostu kogoś miał? nie jesteśmy ze sobą od miesiąca,proszę napiszcie co o tym sądzicie? http://www.youtube.com/watch?v=AAXweRAUfPs i to stara piosenka co o tym sądzicie?

Gość gość
Możliwe że go w dupę kopnęła jakaś laska :D Możliwe że z nią się spotykał będąc z tobą :D Nie możliwe że to do ciebie,bo to on dał sobie z tobą święty spokój :D

Gość GośćEwa
Tak też myślałam,nie powiem że mam nadzieję że będzie chciał do mnie wrócić stąd te pytanie do was.Dzięki

Gość gość
Nawet piszesz infantylnie

Gość GośćEwa
A ty jak piszesz,nawet zdania nie potrafiłeś(as) skleić...a kysz dziadu!