Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powoduje, że ludzie się tak zmieniają?

Polecane posty

Gość gość

Miałam kiedyś koleżankę. Była równą dziewczyną, ale ostatnio się z nią spotkałam i... Spytałam ją o lumpeksy czy poleca jakieś w swoim mieście, na co ona krzyknęła oburzona, że w lumpeksach się nie ubiera. To ja już nie wiem skąd teraz bierze ciuchy, bo w żadnych sieciówkach typu H&M się nie ubiera. Do tego co chwilę zaznacza na fejsie, że idzie na sushi i jedyne o czym może mówić to sushi. Z tego co wiem to nic w jej życiu się nie zmieniło stąd nie wiem skąd jej takie zachowanie. Raczej zerwę z nią znajomość, ale trochę przykre, że tak się zachowuje.

Gość gość
Ty masz problem, nie ona. Zajmij się swoimi sprawami.

Gość gość
No fakt, to ja mam problem, bo dziewczyna z którą kiedyś się świetnie spędzało czas zmieniła się na gorsze : (

Gość gość
To ty tak uwazasz. Widocznie bardziej się ceni i ma lepszych znajomych. Będzie po lumpach z tobą biegała? :D

Gość gość
H&m to też lumpeks ;)

Gość gość
Nie ma lepszych znajomych, bo ciągle z nami siedzi, a jak już pisałam w H&M się nie ubiera. Zresztą co jest złego w lumpeksach?

Gość gość
"Z tego co wiem" z tego co wiesz...

Gość gość
Gdyby była "równa" czy zachowywała się pod twoje dyktando i widzimisię, to nawet byś z nią "równo" nie gadała, robiłaby za tło. Już ja takie jak ty znam ;)