Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog na NFZ WROCŁAW

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o prowadzenie ciaży czy to jakaś kpina, ze gdy poszłam do mojej gin prywatnie a ona ma podpisana umowe z NFZ i poprosiłam o skierowanie na badania , ta powiedziała ze nie bo chodze prywatnie no to chciałam sie zapisac na kolejna wizyte tak jak mi wyznaczyła za 3 tyg ale na ubezpieczenie a te panie ze termin jest ale za 2 miesiace :( i co ja mam zrobic?? obdzwoniłam inne przychodnie i albo takie same terminy albo tylko prywatnie

jeśli chodzisz do lekarza prywatnie to niestety ale wyniki badań również musisz robić prywatnie.Taki mamy klimat niestety...a co do terminu na NFZ do poradni ginekologicznej to tak wygląda.Ja ostatnio potrzebowałam się zapisać u mnie w miasteczku do ginekologa (mimo że chodzę prywatnie)po prostu myslalam ze bedzie szybciej na NFZ to mi w rejestracji powiedzieli, że dopiero termin na marzec 2015 :) śmiech na sali, w Medicover załatwiłam sprawę od ręki w jeden dzień...

Gość gość
Avinione sama potwierdzilas, ze serio jestes ta Marta z Olesnicy. Widzisz jak latwo Cie znamierzyc? Wystarczy odpowiedni temat a juz wiesniara leci szczekac.

Gość gość
TY GOŚĆ TY JĄ EWIDENTNIE PRZEŚLADUJESZ NĘKASZ TROLLU CZEGO/Ś SIĘ BOISZ ŻE .....? gość dziś Avinione sama potwierdzilas, ze serio jestes ta Marta z Olesnicy. Widzisz jak latwo Cie znamierzyc? Wystarczy odpowiedni temat a juz wiesniara leci szczekac.

Gość gość
Taaaaa a pozniej posmiejemy sie z Twoich fotek Marto ;) zgadzam sie ;) podaj jeszcze date urodzenia albo najlepiej serie dowodu i dalej sie wypieraj samej siebie ;) widac w realu taka z******ta juz nie jestes ze tak sie boisz ;)

ehhh co za kretynki tu siedzą :) na prawdę musisz mieć bardzo szare życie skoro interesuje Cię moja osoba idz lepiej na spacer szara myszko dobrze ci to zrobi :D

Gość gość
poszukaj sobie namiarów na gabinet na glinianej, ja osatnio tam dośc szybko sie zarejestrowałam

Gość gość
Moge na Ciebie avinione?

Gość gość
08:46 jak narazie to widzę ze wy macie jaką manię szykanowania jej i rzeczywiscie znacie każde jej wpisy :) wystarczy wejść w jej nick zeby zobaczyć jak często się udziela jesteście durne i wy jesteście matkami?

Gość gość
Osoba wyzej :Wystarczy wejsc w jej nick, zeby zobaczyc, ze dziewczyna nie ma klasy i polowa jej wpisow to przepychanki z trollami. A do autorki: ja pierwsza ciaze na nfz prowadzilam i nie polecam. Druga juz prywatnie i mimo, ze lekarz ten sam, to niebo a ziemia.

Gość gość
Bo to rozni niebieskiego nicka, ze mozna kliknac i przeczytac wypowiedzi tepa strzalo :D

kogo Ty nazywasz tępą strzałą? zobacz jak się wyrażasz i co sobą prezentujesz w chlewie się wychowałaś widać...tak do Ciebie matka mówiła?Tępa Strzało?Współczuję :(