Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

termin styczeń 2015 obawy o zdrowie dziecka

Polecane posty

Gość gość

Ostatnie dni i noce obawiam sie o stan zdrowia mojego dziecka . sni mi sie po nocach czy dobrze jem czy dobrze zazywam leki , czy aby w zaden sposób nie zaszkodze swojemu dziecku. Nie darowała bym, sobie . Na poczatku ciazy ( gdy nie widziałam bo test wyszedl negatywny ) wypilam dwie lampki wina . Tak strasznie sie boje o zdrowie mojego dziecka . Lekarz mówi ze wszystko dobrze ale tak bardzo sie boje ze to moze byc moja wina .

Kobieto nie nakręcaj sie. Ja nie wiedząc że jestem w ciąży wypiłam 5 kieliszków wódki , przez pierwszy miesiac kiedy kobieta jeszcxze nei wie że jest w ciazy dziecko jest dodatkowo chronione w brzuszku, dopiero po miesiącu ta dodatkowa ochrona zanika i wtedy już musisz uważać. Także nie wmawiaj sobie takich rzeczy , na 100% nie zaszkodziłaś dziecku 2 lampkami wina.

Gość gość
Kobieto, gdyby alkohol w tak wczesnej ciązy był szkodliwy, to ludzkości byłaby na świecie 1/3 - przeciez w tym czasie mało kto wie że jest w ciązy, kobiety pija alkohol, zazywają leki.. Zarodek w tym okresie jest odzywiany wewnątrz macicy, mało co z zewnątrz do niego przenika, więc Twoje dwie lampki wina raczej mu nie zaszkodziły:)

Gość gość
ale ja piłam w czwartym miesiacu bo pierwszy test wyszedł negatywny