Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wady zgryzu, leczenie

Polecane posty

Gość gość
www.ortodontawroclaw.com.pl to zakład specjalizujący się w leczeniu wad zgryzu. Ten sam problem dotyczył mnie do czasu, aż zwyczajnie zostałem uratowany! wada była bardzo irytująca, nie wiem jak bym sobie poradził z tym dalej. w każdym razie juz wszystko jest ok za co moge dziekowac temu lekarzowi!!!

Gość EmiliaSzczepańczyk
Leczenia mojej skomplikowanej wady zgryzu podjeła się dr Iwona Gnach-Olejniczak z Unident Union Dental Spa!Bardzo dobrze wspominam współpracę z panią doktor!Dzięki niej mam super proste ząbki i od jakiegoś czasu nie wstydzę się uśmiechać!!

Gość gość
ja jak najbardziej polecam ortodontkę z Przybyszewskiego dr Joannę Ślusiewicz.

Gość gość
Ja chodzę do dr Teodorczyk w Rock Your Smile i z całego serca polecam <3 Moje zęby dzięki niej odzyskują normalny wygląd, jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia, choć to jeszcze nie koniec mojej walki o piękny uśmiech, to już widać dużą zmianę!

Jeżeli chodzi o ortodontę w Mierzynie to godny zaufanie jest gabinet http://www.orto-magic.eu/ . Byłam tam z dzieckiem i mają bardzo dobre podejście właśnie do nich. Tak jak mój syn bał się zawsze wszelkich dentystów/ortodontów tak tutaj potrafili na tyle zając mu czas, że nie zauważył nawet kiedy zabieg się skończył :)

Gość Betsa800
A to polecam leczyć faktycznie metodą Clear Aligner, świetne nakładki, takie „niemęczące” i dające po prostu doby efekt. Pytacie o ortodontę z Zielonej Góry, polecam p. Annę Henschke, ma gabinet na Słowackiej. Specjalistka od ortodoncji i przy tym bardzo życzliwy człowiek.

Gość gość
Polecam http://dentes.pl/ , bo pierw osoba zastanawiająca się nad naprawa wad zgryzu powinna żeby wyleczyć, jeśli jest taka konieczność. Ja chodziłam leczyć właśnie do nich, bardzo polecam. :)

Gość gość
http://dentes.pl/ - chyba jedno z najlepszych miejsc, na leczenie zębów. Jakiś czas temu tam jeździłam, naprawdę super specjaliści! Warto mieć ich na oku, na przyszłość.

Gość gość

Najważniejsze jest znalezienie sprawdzonego gabinetu ortodontycznego, w którym otrzymamy profesjonalną pomoc. Ja od siebie mogę wam polecić www.ortodontawroclaw.com.pl Jest to świetny ortodonta z Wrocławia, który mi pomógł.

Gość alicja35

Ja ze swojej strony mogę polecić gabinet w Poznaniu na Norwida, Rock Your Smile. Dr Kocent tam przyjmuje, bardzo dobra ortodontka. Ja leczenie dopiero zaczynam, ale zmiany jakie zaszły przez ostatnie tygodnie napawają mnie radościa i nadzieję, że efekt będzie spektakularny 🙂 Żałuję, że do 35 urodzin zwlekałam z założeniem aparatu, bo całą młodość krzywy zgryz był moim kompleksem!